Word ook een happy nurse

18199373_1374896922586697_7216182863511564468_n

Uitzendbureau en thuiszorgorganisatie HappyNurse gaat de uitdaging aan om de komende maanden 785 nieuwe medewerkers te vinden in heel Nederland. Gaat dat lukken? HappyNurse laat zien hoe het met deze uitdaging omgaat.

“HappyNurse is een uitzendbureau én thuiszorgorganisatie voor verpleegkundigen en verzorgenden en gelooft dat zorg beter kan met de kracht van individuele zorgverleners. Als zij de ruimte krijgen om beter te worden in hun vak en op de juiste plek aan het werk kunnen, zorgen zij voor happy patiënten”, aldus Marijke Horstink, oprichter van HappyNurse. “We krijgen steeds meer verzoeken van zorginstellingen en cliënten om goede nurses te leveren. HappyNurse groeit, we hebben meer nurses nodig, daarom deze wervingscampagne. Doel is om begin volgend jaar 785 nieuwe nurses gevonden te hebben. Mede via de inzet van het eigen opleidingsinstituut HappyCampus kunnen zorgverleners die nog niet alle vereiste diploma’s of vaardigheden hebben, deze bij ons halen en daarna aan de slag. Tevens bieden we vakspecifieke opleidingen en trainingen voor verdere verdieping in het vak en persoonlijke ontwikkeling.”

Onlangs is op social media een landelijke campagne van start gegaan. Deze wordt gecombineerd met de lokale inzet van de uitzendbureaus en wijkteams.
 Kandidaten kunnen vervolgens online een kort formulier invullen en hoeven zelfs geen CV toe te sturen. Het dichtstbijzijnde wijkteam of uitzendbureau neemt dan contact met de sollicitant op en bespreekt de mogelijkheden. Dit traject en vervolgstappen van enkele sollicitanten die op zoek zijn naar een happy job, is de komende weken te volgen op de Facebook pagina van HappyNurse en op de speciale pagina op de website. 
Ook komen zorgondernemers -de franchisenemers bij HappyNurse- van het uitzendbureau en een wijkteam zelf aan het woord tijdens hun zoektocht. Dit biedt de kans om een unieke blik te kunnen werpen achter de schermen.

HappyNurse is een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar en thuiszorgorganisatie voor de zorgsector met een brede dienstverlening in flexibel verpleegkundig personeel en wijkgerichte thuiszorg. Voor HappyNurse werken ruim 2.000 verpleegkundigen en verzorgenden. HappyNurse heeft inmiddels 50 vestigingen in Nederland: 18 regionale uitzendbureaus en 32 wijkteams. HappyNurse is in 2008 opgericht door Marijke Horstink.

Lees ook:Hulde! 65-plussers werken langer door
Lees ook:Huishoudbeurs wordt happy & healthy
Lees ook:Groep Maastrichtenaren stuk gezonder door training
Lees ook:IGZ: diabetespatiënt staat onvoldoende centraal
Lees ook:Maak een feestje van je menstruatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>