Run from the dead, voor het Rode Kruis

zombies

Altijd al willen weten of jij sterk genoeg bent om een zombie apocalyps te overleven? Doe mee aan Running Dead en kom er achter! Zaterdag 21 januari 2017 is het zover, de eerste 5km obstacle zombie run in Noord-Nederland. Running Dead vindt plaats op het voormalig Suiker Unie terrein in Groningen. Running Dead is een obstacle zombie run die wordt gehouden op het voormalig Suikerunie terrein in Groningen. In een route van 5km kom je allemaal obstakels tegen en heel veel zombies. Ben jij snel en slim genoeg om deze zombies te overwinnen en als ‘surviver’ uit de strijd te komen?

Running Dead wordt georganiseerd door zes ambitieuze studenten van de minor Eventmanagement aan de Hanzehogeschool in Groningen. Deze studenten zetten alles op alles om het gaafste evenement van het noorden neer te zetten!

Buiten het feit dat jij deelneemt aan een unieke en onvergetelijke ervaring, gaan ook nog eens alle opbrengsten naar het Rode Kruis.

Sikkom, een groot platform in Groningen heeft een bericht over Running Dead geplaatst en binnen één avond waren er meer dan 2000 reacties!

Meer informatie: www.runningdead.nl - foto afkomstig van Facebook Running Dead

Lees ook:Shocking: Een derde van de studenten aan de XTC
Lees ook:Jubileumeditie Mud Masters – Back to our roots!
Lees ook:Verbod slokdarmoperaties in 14 ziekenhuizen
Lees ook:Studenten krijgen voorlichting over de bof
Lees ook:Krijg 50 condooms bij nieuwe zorgverzekering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>