Tandbederf onder kinderen neemt wereldwijd nog steeds toe

Schermafbeelding 2017-09-07 om 17.24.19

Je tanden stralend wit poetsen en tegelijkertijd iets goeds voor een ander doen, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Maar het kan! Een gezond gebit, fraai gestylde badkamer én een goed gebaar; de nieuwe Nano Range mondverzorgingsproducten van WhiteWash toveren op drie manieren een mooiere glimlach op je gezicht. 1. Een mooiere glimlach door een gezonder en witter gebit

De mondverzorgingsproducten uit de Nano Range van WhiteWash zijn ontwikkeld door tandartsen en dat merk je. De (elektrische) tandenborstels, tandpasta, mondwater en het serum voor de tanden zorgen niet alleen voor een witter gebit, maar vooral voor een gezonder gebit. De tandpasta is peroxidevrij en is opgebouwd uit natuurlijke bouwstenen, hydroxyapatietnanodeeltjes genaamd. Deze deeltjes, minuscuul kleine kristallen, hebben de bijzondere eigenschap dat ze zacht gevoelig tandglazuur weer gezond en sterk maken. Bij beschadigd tandglazuur zitten er namelijk kleine gaatjes in het oppervlak, de hydroxyapatietnanodeeltjes vormen samen grotere kristallen die deze gaatjes opvullen. Zo komt er een nieuwe, beschermende laag glazuur over je tanden, waardoor ze weer herstellen en mooi glad worden. Tandplak verdwijnt en de tandzenuwen worden beter beschermd waardoor tandvleesontsteking en gevoelige tanden voorkomen worden. Bovendien geeft deze nieuwe laag je tanden weer de oorspronkelijke witheid terug.

2. Een mooiere glimlach door een fraai gestylde badkamer

De prachtige vormgeving van de Nano producten zorgt ervoor dat niet alleen je gebit straalt, maar ook je badkamer! Alle producten, zoals de elektrische tandenborstel, hebben een uniek design. De strak witte vormgeving heeft zilveren of gouden accenten en zorgt voor een luxe uitstraling. Weg met de standaard wit met blauwe borstels of rood-wit-blauwe tubes; met de producten uit de Nano Range van WhiteWash geef je je badkamer (of toilettas) een chique eigentijdse look.

3. Een nog mooiere glimlach door een goed gebaar
Wie glimlacht er niet als je een ander blij kunt maken? Bij WhiteWash maken ze graag andere mensen blij, uiteraard met hun producten die iedereen een gezond en wit gebit bezorgen, maar ze doen nog meer! Voor elk verkocht product uit de Nano Range doneert WhiteWash een tandenborstel aan een kind in nood en stimuleren ze onderwijsprogramma’s om kinderen goed te leren tandenpoetsen. Dat is hard nodig, want het tandbederf onder kinderen neemt wereldwijd nog steeds toe. De actie, genaamd ‘Brush for a brush’ ging in januari 2015 van start. Vanaf dat moment zijn er al meer dan 200.000 tandenborstels aan kinderen in nood gedoneerd, daar gaan we toch allemaal van glimlachen?

Aan wie schenk jij je mooiste glimlach?
Op vrijdag 6 oktober is het ‘Werelddag van de glimlach’. In het kader van deze dag roept WhiteWash Nederlanders op om hun glimlach te verspreiden via social media en zo zelf kans te maken op een mooie glimlach. Tijdens deze actie verloot hét merk van de mooiste glimlach namelijk 10 pakketten met Nano Range producten onder Instagrammers die hun mooiste glimlach tonen onder vermelding van #werelddagvandeglimlach en #whitewashnano #wieschenkjijjemooisteglimlach. Meer info over deze actie vind je vanaf half september op www.wieschenkjijjemooisteglimlach.nl.

Mooie feiten
Alle producten uit de Nano Range van WhiteWash zijn vrij van: SLS, alcohol, parabenen, triclosan en PEG. De Nano Range bestaat o.a. uit flosdraad (€ 3,09), whitening tandpasta (€ 14,95) en elektrische tandenborstel (vanaf € 59,95). Voor meer informatie over WhiteWash, het assortiment en verkrijgbaarheid van de producten kijk op  www.whitewashnano.nl.

Lees ook:Allemaal de ‘perfect smile’
Lees ook:Hoe zeker ben jij over jouw mondhygiëne?
Lees ook:Handig: eerste online tandartsenpraktijk
Lees ook:Eerst een mooi gebit, dan nieuwe kleding
Lees ook:Steeds vaker tanden beschadigd door piercings

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>