Acne behandelen met de iPhoneLed

Last van acne en geen zin om de pil te slikken, omdat je dan allerlei hormonen binnenkrijgt waar je eigenlijk niet op zit te wachten, wellicht is de iPhoneLed dan iets voor jou. Deze musthave die uitsluitend te verkrijgen is via de kliniek van  de ervaren plastisch chirurg drs. Martin Janssen belooft je (acne)huid in twee behandelingen een zichtbaar resultaat. Het apparaat kost nog geen 50 € en kan je heel easily op je iPhone klikken.

Het schoonheidsinstrument maakt gebruikt van koude lichtbestraling en zal niet het onaangename gevoel van de huid zoals uitdroging en hoge temperatuur geven. Het is een grote stap vooruit op het gebied van schoonheidsverzorging instrumenten.

Er kan gekozen worden uit drie iPhoneLed’s te weten:

Rode ledlicht, Blauwe ledlicht en het Gele ledlicht

1. Rood Licht Versneld Acne Verdwijning en Helpt Voorkoming van Nieuwe Littekens

Het zichtbare rode licht (630nm-700nm) therapie is een effectieve, wetenschappelijke en klinische bewezen acne behandeling die een versnelling geeft van het natuurlijke genezingsproces van de huid en voorkomt litteken vorming. David Olszewski, EE, IE, en coauteur van Licht Years Ahead: The Illustrated Guide to Full Spectrum and Colored Light in Mindbody Healing ontdekte dat er een 200 percent toename is in de snelheid van huidgenezing wanneer de huid is blootgesteld aan dit zichtbare rode licht.
Al in 1903, won Niels Finsen de Nobel Prijs voor Fysiologie voor zijn gebruik van rood licht bij de behandeling van mazelen voor de versnelling van de genezing en voorkoming van littekens. Finsen gebruikte ook rood licht technieken voor de behandeling van lupus patiënten met succes.

Voordelen van Combinatie Rood en Blauw Licht Voor Acne Behandeling

 • 100% natuurlijk en niet-invasief.
 • Medicijn vrij zonder bijwerkingen of effecten op langere termijn.
 • veilig voor alle leeftijden en veilig voor dagelijks gebruik thuis.
 • Pijnloos.
 • Eenvoudig toe te passen thuis.
 • Geen herstel tijd.
 • Stopt niet met werkzaamheid na verloop van tijd.
 • Kan effectief zijn bij antibiotica resistenten vormen acne veroorzakende bacteriën.
 • Afname van ontstekingsreacties (roodheid en zwelling)
 • Versneld huid genezing
 • Vermindering van de acne verschijnselen
 • Faciliteert genezing zonder verlittekening
 • Helpt in de genezing voor reeds bestaande acne littekens in de loop der tijd.

Hoe Werkt De Rood Licht Acne Behandeling?

Wanneer verschillende golflengten (kleuren) van licht op de huid schijnen worden deze geabsorbeerd door de huid, waardoor natuurlijk processen ingang worden gezet in het lichaam. Dit heet ook wel fotobiostimulatie. Verschillende resultaten worden bereikt afhankelijk van de kleur van het licht. Zichtbaar rood licht, bijvoorbeeld, (620nm-700nm) daarvan is bekend dat het een toename van de bloed doorstroming geeft en dus zuurstof transport, geeft versnelling van de huid genezingsproces en afname van pijn. Zichtbaar rood LED licht dringt door de huid tot een diepte van 8 tot 10 mm. Na de absorptie heeft het licht voldoende energie voor de stimulatie van lichaam natuurlijke genezingsprocessen. Dit maakt zichtbaar rood licht therapie een ideale acne behandeling, want het geeft een afname van de ontsteking, geeft een snellere acne verdwijning, geeft vermindering van littekens – precies dat wat acne patiënten nodig hebben.

2. Wat is Blauw Licht Acne Behandeling?

Blauw licht acne behandeling maakt gebruik van blauw licht (405 nm-485 nm.) . Het dood acne bacteriën op en onder de huid net als lokale of orale medicatie. Tijdens de behandeling wordt de huid blootgesteld aan de blauwe licht bron voor een korte periode voor een paar seconden tot 15 minuten afhankelijk van het product. Behandelingen voor thuis worden dagelijks aanbevolen tot de acne weg is of onder controle is dan kan de frequentie afnemen tot onderhoudsbehandelingen van twee tot drie keer per week. Blauw licht is een effectieve acne behandeling, maar het is geen definitieve genezing, dus vervolg behandelingen zullen nodig blijven om de acne onder controle te houden.

Voordelen van Blauw Licht Acne Behandeling

 • 100% natuurlijk en niet-invasief.
 • Medicijn vrij zonder bijwerkingen of effecten op langere termijn.
 • veilig voor alle leeftijden en veilig voor dagelijks gebruik thuis.
 • Pijnloos.
 • Eenvoudig toe te passen thuis.
 • Geen herstel tijd.
 • Stopt niet met werkzaamheid na verloop van tijd.
 • Werkt ook op de antibiotica resistente bacteriën die acne veroorzaken.

Hoe Werkt De Blauw Licht Acne Behandeling?

Blauw licht dood acne bacteriën. Hoe? Wanneer blauw licht de acne bacteriën treft, treed in de cel een chemische reactie op die de bacterie vernietigt. Hierbij treed geen andere schade op ander andere cellen op of in de huid. Hier volgt een meer wetenschappelijke verklaring voor dit fenomeen:

“Blauw licht raakt het hart van wat de oorzaak is van de acne uitbraak: P. acnes, de bacterie verantwoordelijk voor de oorzaak van de acne ontsteking, pompt kleine moleculen de zogenaamde porfyrinen naar buiten. Wanneer deze porfyrinen bloot worden gesteld aan de bepaalde golflengten van licht produceren zij vrije radicalen welke de bacteriën dood. Zonder deze bacteriën (P. acnes) bij deze ontsteking, verbeterd de acne.”

3. Wat is Geel Licht Acne Behandeling?

Het gele licht (golflengte 590 nm. ); Verhoogd de absorptie van huidverzorgingsproducten. Volgens sommige medische literatuur, Derma. Surg., 31,1199 (2005), Het gele licht is geschikt voor alle huid soorten, geeft het een verbetering van cellulaire zuurstofuitwisseling, waardoor verbetering optreed van de huid tonus en dramatische verbetering van de opname van vitamine huidverzorgingsproducten. Zowel het gele licht als rode licht kan bevordering geven van de doorbloeding in de huid, stimulatie van dermale fibroblast proliferatie van collageen en kan het metabolisme verbeteren van verouderende cellen en een huid verjonging te bereiken.

Voordelen van Geel Licht Acne Behandeling

 • 100% natuurlijk en niet-invasief.
 • Medicijn vrij zonder bijwerkingen of effecten op langere termijn.
 • Veilig voor alle leeftijden en veilig voor dagelijks gebruik thuis.
 • Pijnloos.
 • Eenvoudig toe te passen thuis.
 • Geen herstel tijd.
 • Stopt niet met werkzaamheid na verloop van tijd.

blauweled-in-gebruik

Lees ook:Weg met bacteriën die acne veroorzaken!
Lees ook:Simpel afvallen met een rood bord!
Lees ook:´Acne is erger dan diabetes´
Lees ook:Krijg je puistjes door melk?
Lees ook:Voeding toch van invloed op acne

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Acne behandelen met de iPhoneLed

 1. Ori Herba

  Jeugdpuistjes / Acne

  TWEE belangrijke feiten/waarheden:
  Niet alleen jij maar ook Jessica Simpson, Sean “Diddy” Combs, Justin Bieber, je zus of broer en bijna al je vrienden en vriendinnen kregen of hebben puistjes, pukkeltjes, mee-eters en zo. Alle reclamekreten ten spijt, zelfs die waar Jessica en Bieber miljoenen aan verdienen om jou te vertellen hoe zij geen puistjes krijgen. Maar de waarheid is: ook zij hebben last van puistjes en juist daarom proberen ze die producten!
  Er is geen enkel product op de wereld dat puistjes, pukkeltjes of acne kan voorkomen!

  Maar dan het super nieuws:

  Oriherba natuurlijke producten voor een healthy lifestyle helpt al de beste om je huid te ondersteunen bij de aanmaak van een gave huid! De aanpak van puistjes, mee-eters, acne, moet mede gebeuren door frisse wasbeurten met water en het gebruik van goede ‘zeep’vrije producten als Wash&Care waslotion en daarna de Ginseng Lotion zachtjes inmasseren. De puistjes deppen met de OK Ginseng gel en u zult opkijken van de verbetering. Op z’n tijd lekker in de buitenlucht, gezond eten, veel water drinken en genieten van een beetje zon is zeker een dikke plus!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>