No-claim 2005 toch nog geïnd!?

Het is natuurlijk te gek voor woorden dat je eerst in april je no-claim of een deel ervan krijgt teruggestort en enkele maanden later alsnog je portemonnee moet trekken omdat de ‘hoge heren’ hun zaakjes niet op orde hebben. Toch is dat wel wat er momenteel aan de hand is, zo meldde De Telegraaf gisteren.

Vele honderdduizenden mensen moeten alsnog hun no-claim over 2005 afdragen omdat veel ziekenhuizen te laat zijn met het indienen van rekeningen bij de verzekeraar. Met alle nare gevolgen van dien voor de verzekeraars en hun verzekerden.

Zo krijgt verzekeraar DSW uit Schiedam elke maand drie miljoen euro aan ongedeclareerde bonnetjes van vorig jaar. Directeur Chris Oomen zegt veel boze telefoontjes van verzekerden te krijgen en klaagt in De Telegraaf dat het niet is uit te leggen aan zijn klanten.

Bron: zibb.nl

Lees ook:CZ verhoogt zorgpremie met 11%
Lees ook:Kort geding chronische patiënten tegen de staat
Lees ook:Beetje minder zorg door no-claim
Lees ook:Huisartsbezoek in 2006 gelijk aan voorgaande jaren
Lees ook:CZ weigert rekeningen ziekenhuizen te betalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>