Amerikaan gooit zieke echtgenote van balkon

Dat het Amerikaanse ziektekostenstelsel niet het beste ter wereld is, dat is algemeen bekend. Maar een Amerikaan die zijn stapel rekeningen alsmaar zag groeien, heeft voor een wel héél drastische oplossing gekozen…

Hij heeft namelijk zijn ernstig zieke vrouw vanaf de derde verdieping naar beneden geduwd. Volgens aanklagers in de staat Missouri omdat hij de ziektekosten niet meer kon betalen.

Stanley Reimer (51) bracht zijn vrouw (47) naar het balkon, zoende haar en duwde haar, haar dood tegemoet. Reimer was in het appartement toen de politie arriveerde. Het enige wat hij zei was: "Ze is niet gesprongen."

Criste Reimer kon nauwelijks lopen en kon ook met geen mogelijkheid eigenhandig over het balkonhek klimmen. Ze had geen ziektekostenverzekering, terwijl haar medische behandeling tussen de vijf- en zeshonderd euro per week kostte.

Bron: nu.nl 

 

Lees ook:Vrouw valt 363 kilo af
Lees ook:OM onderzoekt privékliniek na dood patiënte
Lees ook:Vrouw overlijdt na longtransplantatie
Lees ook:Oudste vrouw van Nederland had bijzondere genen
Lees ook:Twee anorexia-modellen hongeren zich dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>