Opnieuw een griepdode in Groot-Brittannië


Groot-Brittannië zucht hevig onder Mexicaanse griep. Dit weekeinde is een tweede patiënt aan het griepvirus overleden.

Het gaat om een 73-jarige Schot. De eerste griepdode in Europa kwam ook uit Schotland. Beiden hadden als gezondheidsproblemen.

In heel Groot-Brittannië zijn ruim 3600 mensen besmet met het H1N1-virus. Daarmee is het een van de zwaarst getroffen landen in de wereld. Het is bovendien het enige Europese land waar mensen zijn overleden aan de Mexicaanse griep. 

Zie ook: De Top 10 landen met de Mexicaanse griep.

Lees ook:Hoe kiest de Mexicaanse griep zijn landen uit?
Lees ook:Eerste ‘gezonde’ Brit overleden aan de Mexicaanse griep
Lees ook:Mexicaanse griep zet gestaag door
Lees ook:Scholen in Madrid dicht om Mexicaans griep
Lees ook:Top 10 landen met de Mexicaanse griep

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Opnieuw een griepdode in Groot-Brittannië

  1. Arend Zeevat

    Deze griep heeft een achterliggende agenda, die de belangen dient van machthebbers, de farmamaffia en hun vertegenwoordigers in regeringen, VN en de WHO. Laat u niet voorliegen. Neem geen vaccinatie. Er sterven jaarlijks duizenden mensen aan een normale griep. Aan deze H1N1 zijn het er nu nog geen tweehonderd wereldwijd. Waarom is het nu een pandemie? Waarom moet iedereen hoogstwaarschijnlijk verplicht worden ingeënt? Hoe komt het dat men nu al weet dat in het najaar het virus waarschijnlijk zal muteren in een gevaarlijker soort? Hoe komt het dat er de laatste jaren plotseling allerlei vreemde mutaties van virussen opduiken? Wie verdient hier het meeste aan? Stel uzelf eens de nodige vragen voordat u zich als een mak schaap naar de vaccinatieslachtbank laat leiden.

    De Oostenrijkse onderzoeksjournaliste Jane Burgermeister heeft onderzoek gedaan naar de misdadige praktijken van de farmamaffia en kwam tot ontstellende ontdekkingen.

    Zie: http://dprogram.net/2009/06/25/journalist-files-charges-against-who-and-un-for-bioterrorism-and-intent-to-commit-mass-murder/

      /   Reply  / 
  2. Alec

    Arend,

    Ik zou het op prijs stellen als je eens ophoudt het hele internet vol te spammen met je onzinnige complottheorieen. Wat je zegt is namelijk fundamentele onzin.
    Je maakt mensen onnodig bang. Als je je zelf niet wilt laten inenten straks, prima, maar ga dat andere niet opdringen als een Jehova-getuige. Laat een ieder zelf kiezen. Maar op basis van FEITEN graag, niet op basis van onzin.

    Groet,

    Alec

      /   Reply  / 
    1. wereldburger

      Arend maakt niemand bang maar wakker. Bang zijn juist de mensen die gaan vacineren. Zijn betoog is geen complot theorie maar een paar stevige vragen die niet met feiten beantwoord worden. Deze wereld is geld, moet geld blijven, en nog meer geld worden… alles gaat om geld. Als je dat niet ziet ben je zelf een stugge geest die naief en vastbesloten zijn leven laat bepalen. Arend, je intentie is goed – of je waarheid spreekt zal blijken.

        /   Reply  / 
      1. Alec

        Wereldburger, je hebt oogkleppen op.
        Wat heeft geld met griep te maken? Kijk voor de grap eens naar landen waar ze uberhaupt niet aan vaccinatie doen. Landen waar polio nog vrijspel heeft. Allemaal landen waar je blij bent als je de 40 haalt. Allemaal landen in Afrika, waar het niet best toeven is.
        Kijk ook eens voor de grap op argusoog.punt.nl. Arend Zeevat is een charlatan die gelooft in dat staatshoofden eigenlijk reptielen zijn, in UFO’s, in chemtrails etc. Zeevat is een typische complotdenkers. En complotdenkers maken mensen alleen maar bang.
        Hij moet een internetverbod krijgen, de malloot. En jij ook, met je onzin.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>