Meer dan 2000 Mexicaanse griepdoden


Het aantal doden als gevolg van de Mexicaanse griep is deze week opgelopen tot 2185. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie WHO bekendgemaakt. Een week geleden was er nog sprake van 1799 doden.

De meeste dodelijke slachtoffers zijn in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika gevallen: 1876. Daarna volgen Zuidoost Azië met 139 en Europa met meer dan 85 doden.

Overigens valt het aantal doden vergeleken met de gewone griep nog reuze mee. Daaraan sterven jaarlijks tussen de 250.000-500.000 mensen.

De WHO schat dat er op dit moment in 171 landen ruim 200.000 mensen besmet zijn met het H1N1-virus.

In Chili, Argentinië, Nieuw-Zeeland en Australië – 4 landen waar het griepvirus al snel hard om zich heen sloeg – lijkt inmiddels de piek zijn bereikt, aldus de WHO.

Lees ook:Update 1: Top 10 landen met de Mexicaanse griep
Lees ook:Aantal gevallen Mexicaanse griep stijgt naar 60.000
Lees ook:Aantal doden Mexicaanse griep blijft fors stijgen
Lees ook:Top 10 landen met de Mexicaanse griep
Lees ook:Mexicaanse griep eist 13 doden in 2 dagen tijd

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Meer dan 2000 Mexicaanse griepdoden

  1. Margarita

    De WHO/aanverwante organisatie heeft hoogstwaarschijnlijk dit virus zelf gecreeerd,
    verklaart zonder enige noodzaak deze griep tot pandemie, puur om, zoals bekend gemaakt door Jane Buergermeister/www.theflucase.com om de wereld-bevolking te reduceren middels een volgens haarzelf en onafhankelijke wetenschappers als dr Wolfgang Wodarg, longarts/parlementarier gevaarlijk vaccin: gelinkt aan o.m. een dodelijke zenuwaandoening, het Guillain-Barre syndroom; dr Wodarg gaf tevens aan dat deze griep geensceneerd is en ‘big business’ voor de (allopathische) farmaceutische industrie; de WHO liet weten dat de ernstige bijwerkingen van dit vaccin in december 09 bekend worden; dat dhr Klink, ovv het RIVM/de ‘gezondheids’raad, dit vaccin in september/october 09 op de bevolking wil loslaten, toont niet alleen aan dat hij levensgevaarlijk bezig is, maar ook de juistheid van wat mevr Buergermeister zegt;
    verder: normaliter gaat een jarenlange testtijd vooraf aan de introductie van nieuwe middelen …
    Dan tamiflu: het RIVM zegt in een CNV-blad:
    tamiflu vermindert de immuniteit om vervolgens per 7/8/09 het middel te reserveren voor risicogroepen als mensen met ‘een ERNSTIGE IMMUNI-
    TEITSSTOORNIS’. Duidelijker kan het RIVM haar bedoelingen niet maken!
    Je kunt, wellicht moet, je afvragen of Nederland, omwille van de bevolking niet uit de WHO moet stappen.
    Wb de dwangvaccinatie die de WHO voor ogen staat:
    deze is in strijd met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

      /   Reply  / 
    1. manon

      precies! mensen, ga a.u.b. zelf op onderzoek uit!
      helamaal waar wat Margarita zegt. in vaccinaties zitten zwaar giftige “hulpstoffen” zoals kwik,aluminium, formaldehyde enz. Het is bewezen door heel veel artsen/wetenschappers dat deze “hulpstoffen” zeer veel schade aanrichten aan ons immuunsysteem en onze hersenen! de geschiedenis herhaalt zich: in 1976 hebben we ook een varkensgrieppandemie gehad waar ze ook gelijk klaar stonden met de vaccinaties.heel veel mensen kregen van die vaccinaties verlammingsverschijnselen(Guillain-Barre syndroom)en moesten het zelfs met de dood bekopen! de mensen gingen toen schadevergoeding claimen en prompt werd het vaccinatieprogamma gestopt. nu hebben ze zich gelijk ingedekt omdat ze zelf nog niet weten wat de bijverschijnselen zijn. Toch vreemd; ze beweren toch dat die prik zo veilig is?!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>