Mexicaanse griep neemt een vlucht

Het aantal sterfgevallen aan de Mexicaanse griep is afgelopen week met 7 gestegen tot in totaal 17. Het aantal patiënten dat in het ziekenhuis werd opgenomen verdubbelde opnieuw, met 273 patiënten.

Daarnaast werden 7 nieuwe sterfgevallen gemeld: een 3-
jarig meisje, een 5-jarig meisje, een 21-jarige vrouw, een 53-jarige vrouw, een 35-jarige man, een 58-jarige man en een 64-jarige man. Dat meldt het RIVM. Vijf van hen hadden al een medische geschiedenis.

In totaal zijn tot en met 4 november 611 patiënten opgenomen in het ziekenhuis en zijn 17 patiënten overleden. Van de opgenomen patiënten had 62% al een andere medische aandoening; bij de overleden patiënten was dat 81%.

Ook het aantal mensen dat dat huisarts bezoekt met griepklachten is fors gestegen. Vorige week ging het nog om 73 op elke 100.000 mensen, nu is dat gestegen tot 118.

Het aantal opnamen op de intensive care nam afgelopen week met 28 toe tot 69.

Lees ook:Opnieuw stijging ziekenhuisopnamen Mexicaanse griep
Lees ook:Mexicaanse griepepidemie trekt zich verder terug
Lees ook:4 kinderen gestorven aan Mexicaanse griep
Lees ook:Mexicaanse griepepidemie is bijna voorbij
Lees ook:Twee nieuwe sterfgevallen aan Mexicaanse griep

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mexicaanse griep neemt een vlucht

  1. wim jansen

    Nederland lijkt in de greep van de griep…. milder dan andere jaren maar er is nu een hot item: een experimenteel vaccin waar de overheid maandenlang propaganda voor gemaakt heeft. En nu iedereen om roept!
    Het gemene van de pandemie is, dat niemand meer over alle bijwerkingen van het vaccin praat. De overheid heeft met hulp van instanties die beter zouden moeten weten zeven maanden lang paniek gezaaid en nu de eerste “gezonde” griepslachtoffers vallen en de media daar als nooit tevoren (ieder jaar vallen er ca. 1000 griepslachtoffers door de seizoensgriep) over schreeuwen staat iedereen met weinig hersens en veel angst in het hoofd klaar om zich te laten prikken. Terwijl de WHO adviseert geen kinderen in te spuiten met het verraderlijke kwik-en-oliebrouwsel bieden grootouders in opperste nood hun prik aan voor hun eigen kleinkinderen! Het meest navrante is dat we over enige tijd, nadrukkelijk of meer tersluiks, geconfronteerd zullen worden met alle narigheid die de inhoudsstoffen van het vaccin reeds eerder aan Golfoorlog-militairen, autistische kinderen en astmatici hebben toegebracht. Maar stel dat je je kind nu niet aan die gevaren blootstelt en het komt toevallig (er zijn tenslotte altijd een paar pechvogels) aan de griep te overlijden of het lijkt daarop, dan ben je voorgoed vervreemd van je partner, je vrienden, je familie en iedere andere nette, meevoelende burger. Want de overheid heeft het nadrukkelijk geadviseerd (overigens ZONDER ENIGE AANSPRAKELIJKHEID TE AANVAARDEN als het mis gaat) en als je zo ongehoorzaam en eigenwijs bent.. dan moet je het zelf maar weten. Sterkte, verstandige ouders! En natuurlijk de zwangere moeders die het ongeteste vaccin weigeren omdat ze het risico van een softenon-baby niet willen lopen. Stom, stom, stom als je je laat prikken, maar als minister Klink het zegt dat het moet voor je kind…. Bullshit, die man zou het z’n eigen vrouw niet geven, zelf neeemt hij het trouwens evenmin! Maar er is gelukkig een lichtpuntje: in de Spaanse griep redde homeopathie 99% van de zieken, terwijl de gewone geneeskunde het niet verder bracht dan ca. 70%. Dus wie wijs is roept: PANDEMIE? KIES HOMEOPATHIE!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>