104 keer seks voor een baby

Zwanger worden is niet altijd zo makkelijk als je denkt. Gaat het allemaal niet zo vlot als je zou willen, dan vind je misschien troost bij een onderzoek van First Response, een Brits bureau voor gezinsplanning. Zij hebben namelijk berekend dat een stel gemiddeld 104 keer seks moet hebben voor de vrouw zwanger raakt.

Het onderzoek is gehouden onder ruim 3000 moeders. Gebleken is dat stellen die graag een kind willen, gemiddeld 4 keer per week vrijen. Omgerekend kost het je dan ongeveer een half jaar om zwanger te raken.

Tweederde van de moeders uit het onderzoek was sneller zwanger dan ze hadden verwacht. Sommige vrouwen wilden zo graag zwanger worden dat ze zelf hun man op het werk opbelden als ze op hun vruchtbaarst waren.

Zwanger proberen te worden is overigens niet altijd leuk. Bijna een kwart van de vrouwen noemt de periode ‘saai’, 11% van de mannen klaagt dat hun vrouw te vaak wil vrijen!

Bron: Fok.nl

Lees ook:Zwanger raken? Dan eerst goed tandenpoetsen!
Lees ook:‘Thee vergroot kans op zwangerschap’
Lees ook:Single vrouw mag eicellen invriezen
Lees ook:Pilgebruik heeft geen invloed op vruchtbaarheid
Lees ook:Man vijf maanden zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>