Sta Op Tegen Kanker levert ruim 35.000 donateurs op


De tv-show Sta Op Tegen Kanker die gisteravond live werd uitgezonden, heeft KWF Kankerbestrijding ruim 35.000 nieuwe donateurs opgeleverd. Presentator Ruben Nicolai maakt de (voorlopige) eindstand bekend bij Pauw & Witteman.

Het was een mooie uitzending, met aangrijpende persoonlijke verhalen van patiënten en bekende Nederlanders. Er traden artiesten op zoals Marco Borsato, Angela Groothuizen en Gordon, die het maar nauwelijks droog kon houden.

De zanger verloor amper een maand geleden zijn moeder aan kanker, nadat eerder zijn vader ook al aan de verwoestende ziekte was overleden.

Het doel van de show was om zoveel mogelijk donateurs te werven voor KWF Kankerbestrijding. Voor 5 euro per maand steunen zij wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kanker.

KWF Kankerbestrijding heeft al ruim 750.000 donateurs. De organisatie draagt bij aan de financiering van de helft van al het wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Lees ook:Sta op tegen kanker levert ruim 30.000 nieuwe donateurs op
Lees ook:40.000 nieuwe donateurs door Sta op tegen Kanker
Lees ook:Sta vanavond op tegen kanker
Lees ook:Opbrengst nummer Gers Pardoel naar KWF Kankerbestrijding
Lees ook:Jan Dulles van de 3JS draagt nummer op aan demente vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>