Ook in het najaar insmeren!

Ik word gelukkig van de zon, maar ik ben een slechte smeerder.” Actrice en DJ Fajah Lourens vertelt in het filmpje voor de campagne ‘Smeer je in’ hoe zij met de zon om gaat: “Ik smeer op het strand liever met olijfolie en citroen om bruin te worden.”

Ook in het najaar smeren

Dr. Jetske Ultee: “Ik vind dat Nederland zijn kop in het zand steekt. We denken dat het hier zo’n vaart niet loopt omdat het vaak bewolkt is. Maar schadelijke UV- stralen komen ook dwars door wolken heen. De kans op huidkanker zal de komende jaren schrikbarend toenemen, zo blijkt uit epidemiologisch onderzoek. Terwijl we weten dat circa 90 % van de gevallen wordt veroorzaakt door de zon en dat de ergste schade juist optreedt in de kindertijd.”

De campagne ‘Smeer je in’ is een initiatief van cosmetisch onderzoeksarts dr. Jetske Ultee vanuit de Stichting Sunwiser. Tien BN’ers ondersteunen deze campagne. 

www.smeerjein.nl.

 

Lees ook:Barry Atsma: “Ik smeer heel veel kinderzonnebrand”
Lees ook:Nog steeds blijven smeren
Lees ook:Smeer je extra in op het water
Lees ook:Pas op voor een zonnesteek
Lees ook:Daphne smeert zich goed in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>