Verantwoord snoepen: Belgische chocolade zonder toegevoegde suikers

chocolade

De vraag naar gezonde zoetstoffen – die ook voor kinderen gebruikt kunnen worden – wordt steeds groter. Daarom lanceert Stevia importeur Greensweet-stevia nu een eigen webwinkel waar het volledige assortiment eenvoudig te bestellen is. De Stevia-zoetstoffen zijn verkrijgbaar in 12 smaken, bevatten geen calorieën of koolhydraten, hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel en veroorzaken geen tandbederf.

De Stevia-zoetstoffen waren al verkrijgbaar in reformwinkels in heel Nederland en België, maar zijn nu ook heel eenvoudig online te bestellen in de eigen webwinkel van Greensweet-stevia. Bovendien bevat de website vele recepten waarbij deze zoetstof gebruikt wordt. Het volhouden van een gezonde leefstijl wordt zo nog gemakkelijker.

De meest gezonde suikervervanger
Gezond en bewust leven en op je lijn letten, maar toch genieten van lekkere dingen, zonder dat je allerlei chemische smaakvervangers en zoetstoffen binnenkrijgt. Het lijkt haast onmogelijk. Maar met Greensweet-stevia zoetstof kan het. Doordat deze zoetstof in diverse smaken verkrijgbaar is kun je hem overal voor gebruiken. In water bijvoorbeeld, maar ook in koffie, thee, koolzuurhoudende dranken, shakes, smoothies, desserts, jams, gebak en koekjes. Ideaal als je op je gewicht wilt letten, maar ook geschikt voor diabetici en veilig voor kinderen. Greensweet-stevia veroorzaakt geen tandbederf, zoals suiker dat doet.

Belgische chocolade zonder toegevoegde suikers
Steeds vaker kwam de vraag naar chocolade, gezoet met zoetstoffen in plaats van suiker. Greensweet-stevia zocht de samenwerking op met een ervaren chocolatier en ontwikkelde een lekkere Belgische chocolade zonder toegevoegde suikers en gezoet met zoetstoffen uit Stevia. Het assortiment bestaat uit zes heerlijke repen en zakjes met chocoladebloemetjes. De chocolade is glutenvrij, bevat minder calorieën dan gewone Belgische chocolade en heeft maar weinig invloed op de bloedsuikerspiegel. Ideaal voor wie gezond wil leven, maar af en toe ook gewoon wil genieten.

Zoetstof in 12 verschillende smaken
De standaard natuurlijke zoetstoffen hebben allemaal dezelfde – neutrale – smaak. De zoetstoffen van Greensweet-stevia zijn verkrijgbaar in maar liefst 12 heerlijke smaken. Dat opent een wereld aan mogelijkheden. Voeg enkele druppels stevia met chocoladesmaak toe aan warme melk en je krijgt een heerlijke chocolademelk zonder extra calorieën. Of voeg een paar druppels stevia met aardbeien-, frambozen-, citroen- of druivensmaak toe aan een glas water en maak zo een heerlijke limonade. Ook lekker: schil een appel, snijd hem in stukjes en verwarm even in de magnetron. Voeg vervolgens een beetje stevia met kaneelsmaak toe en je hebt een lekker en gezond tussendoortje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de recepten op de website of experimenteer er lustig op los.

Over Greensweet-stevia
Greensweet-stevia is importeur en groothandel van hoogwaardige Stevia producten. Naast vloeibare stevia, tabletten en poeder bestaat het assortiment uit suikervrije Belgische chocolade. De producten zijn in Nederland en België verkrijgbaar in reformwinkels, bij voedingsdeskundigen, therapeuten en sinds kort ook online op www.greensweet-stevia.nl.

Lees ook:Stevia als zoetstof goedgekeurd
Lees ook:Nieuwe zoetstof Stevia goedgekeurd
Lees ook:Test stevia: is het echt lekker?
Lees ook:Gezond tussendoortje: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:‘Natrena Stevia meest misleidende product’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>