Verwen je ongeboren baby met ‘n ‘muziektampon’

cutie

Toen ik zwanger was luisterde ik graag naar hardcore house. Mijn puber is tegenwoordig 14 en erg hardcore als het gaat om luisteren. Dus of dit enigzins gunstig is geweest… ik betwijfel het, maar het het is algemeen bekend dat muziek belangrijk is voor de ontwikkeling van ongeboren baby’s. Maar de geluiden komen gedempt over, omdat er een buikwand tussen zit. Een gynaecologische kliniek in Spanje heeft daarom iets ontwikkeld waardoor de foetus de muziek veel directer kan horen: een speakertje vermomd als tampon en gemaakt van siliconen. Hoe cool is dat dan mensen?! De gadget heet: babypod.

Je brengt de babypod net zoals een tampon in en je kunt het ding draadloos op een muziekspeler connecten. Het geluidsniveau staat op maximaal 54 decibel, wat gelijk staat aan het volume van achtergrondmuziek of een gesprek op gedempte toon.

Jouw foetus zal het horen en erop reageren met lachjes en mond- en tongbewegingen, zegt de kliniek, behalve als hij slaapt. Hahahahaha je moet gewoon zo’n babypod inbrengen voordat je een echo gaat laten maken, dan krijg je de leukste foto’s van je baby. Wij zijn nu al fan van deze gadget!

Lees ook:Jongeren doof voor gevaren mp3-spelers
Lees ook:Hyves helpt je te stoppen met roken
Lees ook:Last hebben van herrie die niet bestaat
Lees ook:Plasje van gezonde man klinkt ‘hoger’
Lees ook:Zwangere baby geboren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>