Hartpatiënten kijken veilig naar Oranje

Voor sommige hartpatiënten is het kijken naar een wedstrijd van het Nederlands elftal levensgevaarlijk. De wedstrijd zal maar eens te spannend worden….
Het Atrium Medisch Centrum in Heerlen heeft daar een oplossing voor gevonden. Vanmiddag kunnen hartpatiënten op een veilige manier de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Japan in het bedrijfsrestaurant van het ziekenhuis volgen.

In het restaurant wordt een voetbalhoek ingericht. Gedurende de wedstrijd zijn een cardioloog en een verpleegkundige aanwezig. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur. Aanmelden is niet nodig, maar de beschikbare ruimte is beperkt.

Afgelopen maandag gaf cardioloog dr. Timo Lenderink aan patiënten die de poli Cardiologie bezochten al de gelegenheid om in de wachtruimte op een groot scherm naar de verrichtingen van Oranje te kijken. Dat bleek zo’n groot succes dat het initiatief nu een groter vervolg krijgt in het bedrijfsrestaurant.

Bron: Atrium MC

Lees ook:Hartpatiënten hebben geen trek in WK-wedstrijd
Lees ook:‘Minder doden door hartrevalidatie’
Lees ook:Voetbal kijken is slecht voor het hart
Lees ook:Onderzoek naar stress tijdens WK-finale
Lees ook:Ziekteverzuim door Oranje valt mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>