Huwelijk maakt (vrouwen) dik


Vóór hun huwelijk doen vrouwen er nog alles aan om strak en slank te blijven, maar eenmaal getrouwd laten ze de teugels vieren en bekommeren ze zich nauwelijks nog om hun gewicht. Dat blijkt uit een Britse studie onder 3000 getrouwde vrouwen. Zo jammer dat ze alleen naar de vrouwen gekeken hebben!

Daardoor ontstaat volgens mij een heel verkeerd beeld. Want is het niet zo dat trouwen – en zelfs samenwonen al – er bij zowel mannen als vrouwen voor zorgt dat ze aankomen?

Om dan alleen naar de vrouwelijke helft te kijken is behoorlijk eenzijdig. In het onderzoek van Yakult bleek dat ruim 20% van de bruiden een jaar na het huwelijk gemiddeld maar liefst 10 kilo zwaarder is. Een vijfde van hen maakt ruzie met de nieuwe echtgenoot over de extra kilo’s.

Overigens gaf de helft van de vrouwen eerlijk toe dat de buit nu binnen is en dat ze minder behoefte hebben om hun man nog te imponeren…

Bron: Daily Mail

Lees ook:Moederschap is duidelijk níet goed voor de lijn
Lees ook:Lang huwelijk is gezond (voor mannen dan)
Lees ook:Rokers een paar kilo’s zwaarder
Lees ook:Na bevalling blijft er gemiddeld 1,1 kilo kleven
Lees ook:Nederlander steeds dikker én langer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huwelijk maakt (vrouwen) dik

  1. Dhr. D.W. Kievit

    En van scheiden wordt je mager?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>