Zorgeloos zwanger, beschermd tegen straling

belly-band belly armoIedere dag worden we blootgesteld aan grote hoeveelheden straling van onder meer draadloos internet, smartphones en laptops. Niet zonder gevaar, want steeds meer studies tonen aan dat deze straling een risico vormt voor de gezondheid, met name tijdens de zwangerschap en vroege kinderjaren. Met een unieke collectie zwangerschapskleding en accessoires die omgevingsstraling tegenhoudt helpt het succesvolle merk Belly Armor moeders in meer dan 40 landen hun baby’s te beschermen.
Straling en zwangerschap
Wifi, tablets, smartphones: in 15 jaar is het aantal stralingsbronnen in onze omgeving fors toegenomen. Een zorgelijke ontwikkeling, want veelvuldige blootstelling aan elektromagnetische straling kan schadelijk zijn voor onze gezondheid, met name in het prille begin van ons leven. Verschillende studies hebben aangetoond dat dagelijkse straling invloed heeft op de celontwikkeling, DNA-replicatie en de hersenfuncties van baby’s.
RadiaShield®-technologie
De buikbanden, borstvoedingsdoeken en dekentjes van Belly Armor met speciale RadiaShield®-technologie zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland en België. In 2008 is Belly Armor aan de slag gegaan met het ontworpen van comfortabele kleding en accessoires voor zwangere vrouwen en moeders die hun baby optimaal willen beschermen. De producten van Belly Armor zijn gemaakt van RadiaShield®-stof, een speciaal zilvertextiel dat elektromagnetische golven neutraliseert. De beschermende eigenschappen van deze unieke stof zijn vergelijkbaar met die van een dikke aluminiumplaat. Uiteraard was ook het draagcomfort voor zwangere vrouwen een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerp. De RadiaShield®-stof is ultralicht en ademend, en weegt ongeveer net zoveel als een katoenen t-shirt.
De collectie
Met de stijlvolle buikbanden, luxe dekentjes en discrete borstvoedingsdoeken van Belly Armor kunnen moeders hun kinderen met een doeltreffendheid van 99,9% beschermen tegen de voortdurende straling van elektronische apparatuur. De Belly Band is bedoeld voor zwangere vrouwen die meer comfort en een minder strakke pasvorm rond hun buik wensen. De buikband is zowel onder als over kleding te dragen. De deken van Belly Armor is gemaakt van babyzacht katoen en is gemakkelijk mee te nemen in een handtas, ideaal voor thuis, onderweg en op kantoor. De borstvoedingsdoek biedt discreet bescherming tijdens het geven van borstvoeding.
Over Belly Armor
Belly Armor werd in 2008 opgericht in de Verenigde Staten en Singapore en is momenteel wereldwijd actief. Belly Armor is een vertrouwde partner van Healthy Child Healthy World, een toonaangevende gezondheidsorganisatie in de Verenigde Staten. De unieke collectie met RadiaShield®-technologie is nu ook verkrijgbaar via www.bellyarmor.nl en www.bellyarmor.be. Bestellingen via de website worden gratis verzonden naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.

Lees ook:Zwangere vrouwen moeten oppassen met straling van draadloze technologieën
Lees ook:Vitaminepil tijdens zwangerschap zorgt voor grotere baby
Lees ook:Super safe: UV-beschermende kleding voor in de zon
Lees ook:Dikke zwangere krijgt pil om obesitas bij baby te voorkomen
Lees ook:Pasgeboren baby onvoldoende beschermd tegen mazelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>