Geef mama een anti-rimpelcrème die écht werkt!


Het gaat misschien wat te ver om je moeder een bon voor cosmetische chirurgie te geven met moederdag. Maar als je wéét dat ze erg ongelukkig is met haar rimpels, heb ik misschien een goed alternatief voor je. 

In Groot-Brittannië is er een grote rage ontstaan rond een nieuwe anti-rimpelcrème die écht schijnt te werken. En dit keer echt echt!

Hele hordes aan winkelpubliek hebben zich vrijdag verschanst voor Boots winkels. Alle kopers zijn op jacht naar Boots' No. 7 Protect & Perfect.

Het BBC-programma Horizon meldde dat het anti-rimpelserum echt werkt. Sindsdien is het product niet meer aan te slepen. De winkels hebben de een-fles-per-klant-regel moeten invoeren nadat hele voorraden op Ebay werden aangeboden.

De prijs wordt op de veilingsite opgedreven tot 110 euro per 30 milliliter. Terwijl het wondermiddel in de winkel voor nog geen 25 euro de deur uit gaat. Boots zelf zegt dat de crème effect heeft binnen vier weken. Om aan de vraag te voldoen, zijn 200.000 extra flessen van het spul verspreid door heel Groot Brittannië.

Voor zover ik weet verkoopt ook Etos nog steeds producten van het merk Boots. Het is te hopen voor ons dat zij dit product ook in de verkoop nemen. En anders zullen we ons tot het internet moeten wenden. Of een weekendje Londen moeten boeken. Ook nooit verkeerd toch?

Bron: zibb.nl

Lees ook:Viagra zonder voorschrift in Britse winkels
Lees ook:Joejoe terug met die tubes van Clinique
Lees ook:Extra foliumzuur in brood voorlopig geen goed idee
Lees ook:Pas op voor glasdeeltjes in wijn
Lees ook:Goedkope wondercrème tegen rimpels werkt echt

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Geef mama een anti-rimpelcrème die écht werkt!

  1. monique lindeboom

    ooooops, niets gezegd, hahahaha…zag al dat je doorgelinkt had, was iets te ijverig, te voorbarig *wink*

      /   Reply  / 
  2. Amanda

    Eerst zien dan geloven.

    Tot nu toe werkt geen enkele en dat terwijl er telkens weer een andere aangeprezen wordt. Ik mag dan wel nog geen rimpels hebben (ik ben 26), maar ik hou het wel bij
    -af en toe schrubben,
    -(op mascara na) geen make-up gebruiken,
    -niet roken,
    -zeer zelden alcohol drinken,
    -voldoende water drinken,
    -weinig junkfood eten,
    -normale bodylotion.

      /   Reply  / 
  3. monique lindeboom

    he amanda, de claims kloppen ook niet, zijn veel te overdreven. daarom ben ik ook dat beautyblog gestart, om mensen meer bewustzijn bij te brengen over wat je van cosmetica kunt verwachten. maar nu genoeg geroepen over mijn blog. dit is immer een gezondheidsblog. beauty staat ergens anders:-)

    dagdag, monique

      /   Reply  / 
  4. ikke

    ik ben 48 jaar en zie er 10 jaar ouder uit je en dat is niet prettig ik heb al van alles geprobeerd alle creme die er is maar nee hoor ben pas ook er veel afgevallen door omstandigheden en daar door nog meer rimpels gekregen
    dus ik wil niet mooi zijn maar een vrouw van mijn leeftijd
    groetjes ineke

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>