Is de Mexicaanse griep nog wel onder controle?


Ai, ai ai, zouden de Mexicanen de griep wel echt onder bedwang hebben? Het aantal besmettingen is sinds maandag ineens fors opgelopen.

Telde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de VN maandag nog ruim 1000 besmettingen wereldwijd. Gisteren was dat aantal opgelopen tot maar liefst bijna 1500.

Het aantal doden steeg van 26 naar 30. De meeste slachtoffers zijn geconstateerd in Mexico, met de Verenigde Staten op een goede tweede plaats.

Lees ook:Vierde land meldt sterfgeval aan Mexicaanse griep
Lees ook:Meer dan 20.000 gevallen van Mexicaanse griep
Lees ook:Aantal doden Mexicaanse griep blijft fors stijgen
Lees ook:Al 11.000 besmettingen Mexicaanse griep
Lees ook:Update 1: Top 10 landen met de Mexicaanse griep

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Is de Mexicaanse griep nog wel onder controle?

  1. wy

    Wereldwijde pandemie opzettelijk veroorzaakt?‏
    ——————————————————————————–

    De Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgermeister, die onlangs een klacht indiende tegen onder andere de VN, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en president Obama vanwege poging tot massamoord via het vaccin tegen de Mexicaanse griep, schrijft dat de WHO in het geheim het gedwongen vaccineren van de hele bevolking van de VS, Europa en andere landen aan het voorbereiden is.

    Tekst: Jane Burgermeister
    Bron: Global Research
    Vertaling en met dank aan: Xandernieuws.punt.nl

    Dat concludeert Burgermeister mede naar aanleiding van het feit, dat de WHO geweigerd heeft om de details van een uiterst belangrijke vergadering met een Adviserende Vaccin Groep -waar een groot aantal officials van de vaccinproducenten Baxter, Novartis en Sanofi in zitten- naar buiten te brengen.

    Onder de Internationale Gezondheids Voorschriften hebben richtlijnen van de WHO in het geval van een pandemie in alle 194 aangesloten landen een bindend karakter. Dat betekent dat de WHO tijdens de in de herfst van 2009 verwachte dodelijke H1N1 pandemie de authoriteit heeft om ALLE inwoners van ALLE 194 landen desnoods onder bedreiging met geweld te dwingen om zich te laten vaccineren. Ook kan de WHO quarantaines opleggen en reisverboden uitvaardigen.

    Dat betekent dat de WHO tijdens de in de herfst van 2009 verwachte dodelijke H1N1 pandemie de authoriteit heeft om ALLE inwoners van ALLE 194 landen desnoods onder bedreiging met geweld te dwingen om zich te laten vaccineren.

    Wereldwijde pandemie opzettelijk veroorzaakt

    Burgermeister zegt dat er duidelijk, verifieerbaar en ondubbelzinnig bewijs is dat de WHO het levende vogelgriepvirus aan Baxters dochterbedrijf in Oostenrijk heeft geleverd, dat vervolgens door Baxter werd gebruikt bij de produktie van 72 kilo vaccinmateriaal in februari. Baxter zond dit bewust besmette produkt vervolgens naar 16 laboratoria in vier landen, waardoor er bijna een wereldwijde pandemie werd veroorzaakt.

    Omdat Baxter zich verplicht moet houden aan zeer strenge bioveiligheidseisen, kan de besmetting, produktie en verspreiding van het met het gevaarlijke vogelgriepvirus besmette materiaal nooit een ongeluk zijn geweest. Daarom moet Baxter volgens Burgermeister doelbewust misdadig hebben gehandeld. Naar aanleiding van haar aanklacht is de Oostenrijkse politie inmiddels een onderzoek gestart naar de handelwijze van Baxter.
    Machtselite wil wereldbevolking uitdunnen

    BIOHet wordt echter steeds duidelijker dat de WHO en Baxter slechts onderdelen zijn van een veel grotere criminele organisatie die in dienst staat van een zorgvuldig voorbereid en gecoördineerd plan van de ‘machtselite’ achter de schermen, om de wereldbevolking in de komende maanden en jaren fors uit te dunnen. Deze plannen vallen samen met het realiseren van een één-wereldregering, waar de WHO deel van zal uitmaken.

    Het wordt echter steeds duidelijker dat de WHO en Baxter slechts onderdelen zijn van een veel grotere criminele organisatie die in dienst staat van een zorgvuldig voorbereid en gecoördineerd plan van de ‘machtselite’ achter de schermen.

    De WHO, een organisatie van de VN, lijkt een sleutelrol te spelen bij het coördineren van de werkzaamheden van de laboratoria, vaccinproducenten en overheden, met als doel de wereldbevolking te reduceren en zowel Noord Amerika als Europa politiek en economisch over te nemen:

    1. De WHO geeft fondsen, steun en bescherming aan laboratoria bij het fabriceren en dodelijker maken van ziekteverwekkende virussen, en het patenteren van deze virussen.

    2. De WHO geeft deze gefabriceerde, dodelijke ziekteverwekkers aan bedrijven zoals Baxter in Oostenrijk, waardoor Baxter in staat was om doelbewust vaccins te besmetten. Als de besmetting van 72 kilo vaccinmateriaal niet tijdig ontdekt was door een laborant in Tsjechië, zouden inmiddels miljoenen mensen geinjecteerd zijn met het vogelgriepvirus.

    3. In het geval van een pandemie geeft de WHO het bevel tot gedwongen vaccinaties in alle 194 aangesloten landen, op ‘aanbevelingen’ die worden gedaan door een Adviserende Vaccin Groep, waar onder andere directieleden van bedrijven zoals Baxter zitting in hebben.

    4. De WHO verstrekt Baxter, Novartis, Sanofi en andere bedrijven lucratieve contracten om deze vaccins te fabriceren.
    WHO ongekende macht over wereld

    Daarnaast zal de WHO bij het uitbreken van een pandemie ongekende macht krijgen over de hele wereld. In 2005 werden er namelijk speciale richtlijnen aangenomen, waarbij de overheden van ALLE landen -inclusief die van de VS- worden ontbonden en vervangen worden door speciale crisiscomité’s, die de gezondheids- en veiligheidsstructuur van ieder land zullen overnemen, en die verantwoording schuldig zullen zijn aan de WHO en de EU in Europa, en aan de WHO en de VN in Noord Amerika. Hierdoor worden de WHO, de EU en de VN feitelijk de regering van groot deel van de hele wereld.

    In 2005 werden er namelijk speciale richtlijnen aangenomen, waarbij de overheden van ALLE landen -inclusief die van de VS- worden ontbonden en vervangen worden door speciale crisiscomité’s.

    Als in de VS de zogenaamde Model Emergency Health Powers Act na instructies van de WHO wordt geactiveerd, zal het als een officiële misdaad bestempeld worden als Amerikanen weigeren het vaccin te ontvangen. De politie wordt geauthoriseerd om dodelijk geweld te gebruiken tegen deze ‘criminele verdachten’. Massamoorden en grote aantallen doden zullen de economische ineenstorting bespoedigen, en de maatschappij in chaos doen ontaarden. Er ontstaan hongersnoden en oorlogen, zaken die allemaal meewerken aan het doel om de wereldbevolking te reduceren.
    ‘Gevestigde media werkt doelbewust mee met genocideplannen’

    virus_microscopisch_2008765
    ——————————————————————————–
    De gevestigde media, die in handen zijn van dezelfde machtselite die de WHO financiert en controleert, verbergen deze feiten systematisch voor het grote publiek. Belangrijke informatie wordt doelbewust niet gegeven, met als gevolg dat verreweg de meeste mensen denken dat het H1N1 virus een vorm van een natuurlijke griep is, zelfs ondanks het feit dat de WHO de term ‘varkensgriep’ heeft laten vallen, wat een soort taktische erkenning was van het feit dat het Mexicaanse griepvirus kunstmatig gefabriceerd is.als dat zo is.

    Belangrijke informatie wordt doelbewust niet gegeven, met als gevolg dat verreweg de meeste mensen denken dat het H1N1 virus een vorm van een natuurlijke griep is.

    Hierdoor geloven de meeste mensen nog steeds dat de vaccinproducenten daadwerkelijk een medicijn tegen de Mexicaanse griep zullen verstrekken. De realiteit is echter dat dit vaccin besmet zal zijn met ‘verdunde’ levende virussen, schadelijke metalen en andere giftige stoffen. De uit twee doses bestaande H1N1 vaccinaties zijn ontworpen om het immuunsysteem buiten werking te stellen, om vervolgens dit systeem bloot te stellen aan een levend virus.
    Opzettelijk ons immuunsysteem verzwakken.

    Dit proces werd reeds in 1972 in het zogenaamde Strecker-memorandum van het WHO beschreven. Sinds die tijd is de WHO aktief op zoek naar manieren om het immuunsysteem van mensen te verzwakken.

    De beste bescherming tegen het H1N1 virus dat op de wereldbevolking is vrijgelaten en door mutaties uiteindelijk steeds dodelijker zal worden, is colloidaal zilver. Daarnaast zijn ook vitamines belangrijk (o.a. vitamine D, zoals vaker geschreven) om het immuunsysteem te versterken.

    Noch de regering van de VS, noch die in Europa hebben echter besloten om colloidaal zilver in te slaan of om de bevolking voor te lichten over de juiste maatregelen om de komende dodelijke griepgolf te kunnen weerstaan. Integendeel, er zijn steeds meer signalen dat de komende paniek rond de pandemie juist gebruikt zal worden om de mensen over te halen de giftige vaccinaties te accepteren, die los van het virus zelf zeer schadelijk zijn voor onze gezondheid.

    Door deze massavaccinatie zal de weg vrijgemaakt worden voor het loslaten van nóg dodelijkere griepvarianten en andere ziekteverwekkers. Daarom moeten er snel stappen worden ondernomen om de geplande massale vaccinaties tegen te houden, en tevens om de wetgeving die het gedwongen vaccineren van mensen legaliseert, buiten werking te stellen. .

    ‘In elk land moet onderzoek komen’

    Burgermeister schrijft dat er in elk land een onderzoek ingesteld moet worden naar het internationale misdaadsyndicaat dat deze gruwelijke genocideplannen wil gaan uitvoeren. Daarom heeft de journalist in juni aanklachten ingediend bij de FBI tegen onder andere de WHO, de VN en president Obama. Obama wordt aangeklaagd omdat Burgermeister er zeker van is dat het misdaadsyndicaat zijn tentakels heeft uitgespreid tot in de hoogste regeringskringen, en er aanwijzingen zijn dat Obama direkte financiële belangen heeft bij Baxter.

    Tevens zou er duidelijk bewijs zijn dat de Oostenrijkse (en daardoor hoogstwaarschijnlijk ook de overige Europese en Amerikaanse) media aktief betrokken zijn bij het verspreiden van leugens en desinformatie, met als doel de bevolking een vals gevoel van veiligheid te geven ten aanzien van de komende grieppandemie en de geplande vaccinaties.

    Daarom is het van vitaal belang dat individuen en lokale authoriteiten effectieve maatregelen nemen om de bevolking te gaan beschermen tegen deze genocideplannen, zodat de impact van het gefabriceerde dodelijke H1N1 viruszo veel mogelijk beperkt wordt.

      /   Reply  / 
  2. Jongstra

    Een dreigende pandemie door massale inentingen.

    Inenten, het is zo gewoon.
    Mijn ouders hebben mij laten inenten en ook wij hebben onze kinderen laten inenten. Eigenlijk zonder na te denken. Niet inenten van je kinderen is onverantwoord. Ze kunnen allerlei enge ziektes krijgen. Stel je voor dat mijn kind overlijdt omdat ik de inenting geweigerd heb. Moet er niet aan denken…. Bovendien is het ook niet sociaal; als mijn kind niet ingeënt is kan het ziek worden en dan andere kinderen besmetten. Dus je volgt gedwee het Rijksvaccinatieprogramma en denkt er niet te veel over na.

    ‘Hoe kom ik aan een zware metalen-ophoping in mijn lijf?’
    In mijn praktijk kreeg ik steeds vaker te maken met mensen die klachten hadden ten gevolge van een fikse zware metalen belasting; een opgejaagd gevoel, snel afgeleid, ongeconcentreerd, kort lontje en vaak hondsmoe. Regulier alles gecontroleerd en uiteindelijk na vele onderzoeken niets gevonden. Regelmatig gaat een zware metalenbelasting gepaard met een overgevoeligheid voor electrosmog, straling en één of meerdere inentingsbelastingen. Niet alleen bij kinderen maar ook bij volwassenen. Vaak krijg ik de vraag: ‘hoe kom ik aan een zware metalenophoping in mijn lijf?’

    Een heel vies luchtje
    Deze vraag prikkelde mij natuurlijk ook. Bovendien vroeg ik mij af of de ene belasting te maken zou kunnen hebben met de andere belasting. Of er sprake zou kunnen zijn van een sneeuwbal-effect. Dat is de reden dat ik in deze materie ben gedoken en vele studies, die er op dit vlak tot nu toe bestaan, ben gaan bestuderen. Zowel studies uit het reguliere circuit als uit het complementaire – alternatieve – circuit. Wat schetste mijn verbazing, vooral het onderwerp ‘vaccinaties /inentingen’ gaf antwoord op de vele vragen die ik had. Langzaam maar zeker ben ik tot de conclusie gekomen dat wij als bevolking – misschien zelfs wel opzettelijk – op dit vlak ‘dom’ worden gehouden; de berichtgeving van overheid betreffende het onderwerp vaccinatie/inentingen en met name van het RIVM is eenzijdig en er zit bovendien een heel naar luchtje aan, een vies luchtje………….. een heel vies luchtje. Dit is de reden dat ik u wakker wil schudden, klaarwakker!

    Verzwakt immuunsysteem
    Laat ik duidelijk zijn: het venijn van de inentingen zit met name in de begeleidende stoffen waarvan de bekendste de kwik – en aluminiumverbindingen en formaldehyde zijn. Aluminium- en kwikhoudende vaccins veroorzaken een zink te kort. Een zinktekort heeft, naast allerlei andere symptomen, als direct gevolg dat de weerstand afneemt en men dus gevoeliger wordt voor allerlei ziektes. Bovendien veroorzaken aluminiumverbindingen ook een behoorlijk te kort aan vitamine D, calcium en fosfor. Door de relatief sterke verlaging van de vitamine D-spiegel zal het immuunsysteem nog dramatischer gaan verzwakken. Formaldehyde daarentegen is hormoonverstorend en is, evenals kwik, vetlievend. Dat wil zeggen dat het opgeslagen wordt in vetweefsel. Daarom kunnen deze stoffen al vanaf de eerste vaccinatie de verdere ontwikkeling van de baby verstoren. Omdat ze opgeslagen blijven in vetweefsel zullen ze levenslang zorgen voor een tekort aan genoemde vitamine en spore-elementen. Tekorten die niet op te heffen zijn door gezond eten en/of het slikken van vitaminepillen.

    Auto-immuunziekten
    Door deze ‘hulpstoffen’ in de vaccins neemt ook het risico op de vorming van lichaamsvreemde eiwitten toe en hiermee de kans op allerlei zogenaamde ‘auto-immuunziekten’. Bij een auto-immuunziekte maakt het afweersysteem (immuunsysteem) geen onderscheid tussen lichaamsvreemde en lichaamseigen stoffen. Er zijn verschillende soorten auto-immuunziekten, maar allen brengen het lichaam schade toe. De bekendste auto-immuunziekten zijn: rheuma, ziekte van Crown, sarcoidose, psoriasis, diabetes 1….
    De vaccins worden in onderhuids spierweefsel gespoten waarbij ze voor een groot gedeelte worden opgeslagen in vetweefsel. Ze kunnen op deze manier levenslang de gezondheid benadelen. En… hoe vaker men ingeënt wordt, hoe langer en ernstiger ook de perioden van verlaging van de zink- en vitamine D-spiegel wordt en hoe lager uw weerstand.

    Het is heel wrang te moeten vaststellen dat juist door u te laten inenten het risico op het krijgen van infectieziekten, inclusief die ziekte waartegen u ingeent werd, sterk zal toenemen.

    12-jarigen hebben 13 vaccinaties gehad.
    Bedenk hierbij eens dat alle tweejarigen al vijf maal zijn gevaccineerd met kwik- en aluminium-houdende stoffen en dat alle 12 jarige meisjes zelfs al 13 vaccinaties hebben gehad waar de HPV-prik van dit lopende jaar er ook eentje van was. Dit jaar kregen ook alle meisjes van 13 tot 16 jaar deze HPV-prik.
    Is het dan verwonderlijk dat juist deze groep kinderen heel gevoelig is voor het nieuwe griepvirus? Hun weerstand is al zo verlaagd door een chronisch zink en vitamine D tekort, onstaan door alle vaccinaties. En dan wil men deze groep ook nog “ preventief” gaan inenten tegen de Mexicaanse griep……. wonderbaarlijk.

    Stempeltje PDD-NOS
    Tegenwoordig neemt het aantal schoolkinderen ‘waar iets aan mankeert’ schrikbarend toe. Het speciaal onderwijs barst uit zijn voegen. En nog steeds gaat men door met het – in steeds royalere mate – inenten van jonge kinderen ‘voor hun eigen bestwil’. Tussen de mankementen en de inentingen zou geen enkel verband bestaan, want zoiets uit zich toch immers alleen binnen 24 uur als een wat pijnlijke rode plek rond de priklokatie en verder niets….

    In vele studies kun je lezen dat een zink tekort kan leiden tot verminderde bloedtoevoer en tot het afsterven van weefsel. Zou dit, samen met de schadelijke invloed van het formaldehyde, mede de oorzaak kunnen zijn dat veel kinderen het zogenaamde stempeltje van PDD-NOS krijgen??

    Bovendien worden niet alleen de jonge kinderen door deze – meest kleine infacten – getroffen, maar iederen die wordt gevaccineerd loopt dit risico; ook ouderen die jaarlijks de griepprik halen. Maar ja, op die leeftijd is de mens natuurlijk toch al gevoelig voor kleine of grotere herseninfarcten. Dat kan toch niet aan de prik liggen, toch??

    En dan wil het RIVM het huidige vaccinatieprogramma ook nog verder gaan uitbreiden. Dat betekent dat in 2010 alle meisjes van 12 jaar 28 vaccinaties hebben gekregen. Is het dan verwonderlijk dat juist deze groep kinderen erg vatbaar zijn voor allerlei griepvirussen en er eventueel aan zouden kunnen overlijden??

    Kinderleukemie en kanker
    Ook moet het bij het RIVM en onze overheid bekend zijn dat leukemie en andere vormen van kanker juist pieken vertonen bij kinderen die net hun eerste vaccinaties achter de rug hebben en rond de leeftijd van 5 tot 9 jaar, als de herhalings vaccinatie toegediend zijn. Hier gaat men ook willens en wetens aan voorbij en er wordt geen enkel verband gelegd. Ouders worden op deze manier onwetend gehouden.

    Inenten is het voorkomen van ziekten?
    Artsen vertellen over het algemeen dat de kinderziekten waartegen wordt ingeent minder vaak voorkomen. De vaccinatie-dekkingsgraad zorgt ervoor dat er minder kinderen ziek worden.
    Opmerkelijk is echter dat in landen waar men inmiddels de vaccinatie tegen bijvoorbeeld kinkhoest heeft afgeschaft deze ziekte nog maar sporadisch voorkomt. Uit vele studies blijkt dat kinderziekten al voor 90% minder voorkwamen alvorens men met massale inentingen begon. Ziekten als builenpest en roodvonk zijn grotendeels verdwenen zonder enige vorm van inenten. De Australische wetenschapper Viera Scheibner, die sinds 1986 zo’n 30.000 bladzijden medische artikelen over vaccinaties heeft onderzocht, schrijft: ‘Ik heb nog niet één verhandeling gevonden die kon aantonen dat tijdens een epidemie uitsluitend niet-gevaccineerde kinderen de desbetreffende ziekte kregen. Zelfs tijdens vaccintests kregen kinderen die gevaccineerd waren de ziekte waartegen ze waren ingeent en vaak binnen enkele dagen’.

    De vaccinatie-business moet wel heel erg belangrijk zijn, veel belangrijker dan de individuele gezondheid van de geprikte kinderen en oudere personen.

    Een dreigende pandemie door massale inentingen.
    Als nu de Mexicaanse griep, aangemoedigd door massale inentingen, echt om zich heen gaat slaan dan zal het immuunsysteem door de vele inentingen zo verzwakt raken dat men daarna veel vatbaarder wordt voor allerlei andere ziekmakers, waaronder ook het nog steeds op de loer liggende vogelgriepvirus.

    Als iedereen zich massaal laat inenten tegen de (Mexicaanse) griep dan is het absoluut niet ondenkbaar dat de oprukkende Mexicaanse griep als nasleep een heel vervelend staartje gaat krijgen in de vorm van de reeds lang verwachte vogelgrieppandemie. Een pandemie die dan nog wel eens veel harder om zich heen zou kunnen gaan slaan dan de Mexicaanse griep zelf.

    Een bij dit thema passend oer-oud Hollands gezegde luidt: Bezint eer ge begint.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>