Diabetes Fonds lanceert nieuwe website


Bijna 1 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes. En dagelijks komen daar 200 patiënten bij. Goede voorlichting is dus essentieel. Om die nog beter te kunnen geven, heeft het Diabetes Fonds een nieuwe website gelanceerd.

Vergrijzing en de toename van mensen met overgewicht zorgen ervoor dat het aantal diabetespatiënten blijft stijgen. Dat terwijl een gezond gewicht, genoeg beweging en goede voeding bij sommigen de kans op diabetes al kan halveren.

Het Diabetes Fonds wil er met haar nieuwe website voor zorgen dat bezoekers nog gemakkelijker alle nodige informatie kunnen vinden.

De site biedt actuele informatie en voorlichting voor allerlei doelgroepen en maakt duidelijk hoe diabetes en de gevolgen van de ziekte voorkomen kunnen worden. 

Ook kun je er de laatste wetenschappelijke onderzoeken en inzichten op het gebied van diabetes vinden.

Lees ook:Daily-Daryl maakt bewegen tegen diabetes leuk
Lees ook:Alle medische richtlijnen op nieuwe website
Lees ook:Diabetes Fonds ontvangt 75.000 euro voor eerste vaatje haring
Lees ook:‘Diabetes is een sluipmoordenaar’
Lees ook:Vind de juiste (huis)arts!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Diabetes Fonds lanceert nieuwe website

  1. a h huizer

    Wat mooi dat jullie zoveel aandacht besteden aan diabetes,maar ik vraag me af als moeder van een dochter met diabetes vanaf haar 11e ( nu 37) of die slogans niet een beetje te heftig zijn voor de patient zelf als voor de omgeving,iedere keer als ik die reclames zie en hoor dan draait mijn hart om en word ik heel erg verdrietig,mensen zijn best wel op de hoogte van de gevolgen van diabetes maar moet dat nu echt zo keihard geroepen worden.met o.a dat het verwoestende gevolgen heeft,dat doet zo zeer,en inplaats van zo,n geldverslindende campagne/reclame,s? waarom besteden jullie dit geld niet aan onderzoek,sorry ik stop er nu mee want zelfs dit schrijuven doet zeer,denk na over diabetes maar ook over de gevolgen van zulke harde bewoordingen,mevr. Huizer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>