Alleen met kerst? (deel 1)


Voor veel mensen is het de mooiste tijd van het jaar, maar voor sommige kunnen de feestdagen gestolen worden. Ben je alleen met kerst? Wil je graag iets leuks doen, maar weet je niet met wie? Of wil je gewoon je hart luchten? Verschillende instanties staan voor je klaar.

Zoals elk jaar is ook dit jaar de Depressielijn van de Stichting Pandora weer extra lang geopend tijdens de kerstdagen.

Bij de Depressielijn kun je terecht met vragen over wat je kunt doen, over de behandeling, omgaan met je familie enzovoorts. Ook kun je gewoon bellen om je hart te luchten of voor een steuntje in de rug.

Medewerkers van de hulplijn hebben allemaal zelf een depressie meegemaakt. Ze weten dus hoe het is, wat je doormaakt, wat je twijfels zijn en ook hoe moeilijk het soms kan zijn om er met anderen over te praten.

De Depressielijn 0900-6120909 is bereikbaar op 24, 25 en met 26 december van 13.30 tot 15.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.

Lees ook:Langere openingstijd Depressielijn tijdens kerst
Lees ook:Alleen met kerst? (deel 2)
Lees ook:Depressielijn draait overuren tijdens kerst
Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: ZEKUR
Lees ook:Kids steeds vaker ‘gameverslaafd’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>