Artsen vinden gras in longen baby

In de categorie merkwaardige verhalen, slaat dit alles. Artsen in China (waarom altijd daar?) hebben tijdens een operatie van een tien maanden oude baby gras op de longen gevonden.

Het meisje uit Zhoukou had al maanden moeite met haar ademhaling. Toen de behandeling voor de vermoede longontsteking niet aansloeg besloten de artsen tot een kijkoperatie.

Tot hun grote verbazing troffen de artsen op de longen van het meisje een grasspriet van 3 centimeter aan. De spriet is inmiddels vakkundig verwijderd en de baby is aan het herstellen.

Volgens de ouders is het gras van de zelfde soort als in hun achtertuin, waar de baby vaak speelde. De Chinese artsen achten het mogelijk dat een graszaadje in de luchtwegen van de baby is geblazen. Kennelijk waren de longen een geschikte omgeving voor de ontwikkeling van de grasspriet.

Voor zover bekend is het fenomeen nog nooit eerder voorgekomen.

Lees ook:Bizar: Roemeense overleeft 19 jaar op geitenmelk
Lees ook:Artsen vinden vier nieren in lichaam tiener
Lees ook:12-jarig meisje bevalt onverwacht van dochter
Lees ook:Eerste hart-longtransplantatie bij meisje (16)
Lees ook:Premature baby (22 weken) mag ziekenhuis uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>