Toch schadevergoeding slachtoffers salmonella-zalm

Mensen die ziek zijn geworden door het eten van met salmonella besmette zalm van het bedrijf Foppen kunnen toch aanspraak maken op een schadevergoeding. Dat heeft het visbedrijf laten weten.

Afgelopen weekeinde heerste er veel onduidelijkheid rond de schadevergoeding om dat eerst letselschade-advocaat Yme Drost in de media verkondigde dat er een vergoeding zou komen, maar dat later door een woordvoerder Foppen weer werd tegengesproken.

Nu is het dan toch rond: iedereen die meent ziek te zijn geworden door besmette zalm kan een vragenlijst invullen, waarna Foppen beslist of er reden is voor het uitkeren van een schadevergoeding. Meer over de schaderegeling kun je vinden op de website van Foppen.   

De toezegging van de visfabrikant is voor enkele tientallen slachtoffers geen reden om hun aangifte van letsel door schuld tegen Foppen in te trekken. Zij willen weten of het bedrijf nalatig is geweest. 
 
Advocaat Yme Drost doet vandaag namens hen aangifte.  
 
Bron: Foppen

Lees ook:‘Slachtoffers salmonellazalm krijgen schade vergoed’
Lees ook:Onduidelijkheid rond vergoeding salmonella-slachtoffers
Lees ook:Salmonella-uitbraak door gerookte zalm
Lees ook:Salmonella-uitbraak lijkt op zijn retour
Lees ook:Twee doden door ‘salmonellazalm’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>