Pijn bij het skiën?

Fantastisch nieuws!

Heb je pijn met skiën? Dat hoeft echt niet meer hoor!! Sportpodoloog Marco-Paul Breijer van DutchBootFitter haalde als eerste de bootfitting techniek naar Nederland.

Met inmiddels al meer dan vier jaar succes vanuit de te klein geworden locatie in Hilversum, opent DutchBootFitter zaterdag 26 januari aanstaande zijn nieuwe vestiging in Amsterdam IJburg.

Bijna drie kwart van alle mensen die skiën heeft last van de voeten en onderbenen. De oorzaak: verkeerde skischoenen. Vaak kopen mensen schoenen die wel lekker zitten, maar na een paar dagen skiën slaan de pijn en kramp toe.

Ski bootfitting is in Amerika door alle grote skischoenfabrikanten een ondersteund vakgebied voor podologen. Een bootfitter past de bestaande skischoenen aan van skiërs of verkoopt, zoals DutchBootFitter, volledig op maat gemaakte ‘custom-made’ skischoenen. Sportpodoloog Marco-Paul Breijer van DutchBootFitter is sinds oktober 2010 ‘Certified Master Bootfitter’. Hij volgde als eerste Europeaan een opleiding aan het Amerikaanse Masterfit University en haalde de bootfitting techniek naar Nederland.

DutchBootFitter Marco-Paul Breijer:Pijn bij het skiën is niet nodig! Mannen hebben vaak last van hun wreef of van een drukpunt naast de kleine teen. Bij vrouwen komt pijn aan de scheenbeen veel voor. Met de juiste kennis en gereedschappen kan skiën voor iedereen pijnloos zijn.

De nieuwe vestiging van DutchBootFitter is gelokaliseerd aan de IJburglaan 1089, 1087 EN in Amsterdam IJburg. Bezoek is altijd op afspraak via 020-303 3866 of [email protected].

Lees ook:Miljoenen Nederlanders lijden aan chronische pijn
Lees ook:Stop de vooroordelen over pijn
Lees ook:GGD zoekt 370 testers voor de hiv-preventiepil PrEP
Lees ook:Pijn bij brandwonden kinderen eindelijk meetbaar
Lees ook:Antoni van Leeuwenhoek wil uitbreiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>