Van Koningsbrugge zet zich in voor Orange Babies

OrangeBabies2013_Jeroen van Koningsbrugge_CreditsRogerNeve_2Dit jaar voegt Orange Babies acteur en zanger Jeroen van Koningsbrugge toe aan hun imposante lijst ambassadeurs. Na Natasja Froger, Caroline Tensen, Fiona Hering en Herman den Blijker nu ook aan hem de eervolle taak om aandacht te vragen voor zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika.

De nieuwe ambassadeur van Orange Babies is een multitalent en een van de meest succesvolle acteurs, tv persoonlijkheden, zangers, tekstschrijvers en komedianten van Nederland. Van Koningsbrugge is onder andere bekend van ‘Draadstaal’, ‘Ik hou van Holland’ en ‘De Lama’s’.
Jeroen is getrouwd met actrice Marie-Claire Witlox en heeft twee kinderen; een zoon van 6 en een dochter van 3. Momenteel werkt de nieuwe ambassadeur hard aan zowel nieuwe film als TV producties en zal hij Orange Babies vertegenwoordigen bij diverse activiteiten van de stichting.

“Je kan niet kiezen waar je geboren wordt. Wanneer je met een ziekte ter wereld komt, sta je direct met 1-0 achter. Als ik al één baby kan helpen gezond geboren te worden, ben ik gelukkig.

Jeroen van Koningsbrugge

De ambassadeurs van Orange Babies stellen geheel vrijwillig hun talent, tijd en netwerk beschikbaar om de doelstellingen van de stichting te verwezenlijken. Zij vertegenwoordigen Orange Babies bij nationale en internationale bijeenkomsten en dragen hun grote betrokkenheid uit naar buiten. De ambassadeurs zorgen ervoor dat de aidsproblematiek en de doelstellingen van de stichting continue aandacht krijgen en de bewustwording blijft groeien. Jeroen van Koningsbrugge vult vanaf nu het inspirerende ambassadeursteam aan om mee te strijden tegen de heersende aidsproblematiek in Afrika.

foto: Roger Neve

Lees ook:Ambassadeurs Dave Mantel, Anna-Alicia Sklias en Bridget Maasland laten zich 12 uur opsluiten
Lees ook:‘Veilige mobiele telefoons voor in het ziekenhuis’
Lees ook:Hoera! Nelson Mandela 95
Lees ook:Droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen met topsporters
Lees ook:Wereldrecordpoging scheren voor Movember

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>