60% minder vet, 100% meer genieten

Tot voor kort was het plezier van snacken vaak van korte duur,image004 maar vanaf nu is het mogelijk om gewoon te genieten met Kellogg’s Special K™ Cracker Crips. Want of het nu gaat om een hartige snack tijdens de film, een opkikker op een drukke dag of een date met vrienden, onderzoek wijst uit dat Nederlanders van snacken houden1. Met Kellogg’s Special K™ Cracker Crisps is de tijd aangebroken om afscheid te nemen van het schuldgevoel en ja te zeggen tegen chips: want met intense smaken en 60% minder vet is er geen reden om deze geluksmomentjes niet mee te pikken!

60% minder vet, 100% meer genieten

De nieuwste snack van Kellogg Company biedt steeds opnieuw kleine geluksmomentjes door een volle smaak te combineren met 60% minder vet dan reguliere chips. De Kellogg’s Special K™ Cracker Crisps worden gemaakt met een innovatief pofsysteem en een ingrediëntenmix van tapioca, aardappel en tarwe, waardoor een smakelijk chipje ontstaat om met vrienden, vriendinnen of familie van te genieten. Hoewel de omzet van het chipsschap tussen 2012 en 2013 is verminderd met 2%, eten Nederlanders toch meer chips: de hoeveelheid is namelijk toegenomen met 1%! Dit heerlijke hapje van Kellogg Company biedt daarom een gezondere variant in vier verschillende smaken: voor ieder wat wils.

Een smakelijk hapje

Liefhebbers van verfijnde, subtiele smaken zeggen ja tegen Original Seasalt. Deze chips met een lichte textuur, crispy bite en een snufje zeezout zijn heerlijk met en zonder dip. Voor hen die hun lippen aflikken bij sensuele smaken, is de mildzoete en –zure smaak van Kellogg’s Special K™ Thai Sweet Chilli perfect, maar verleiden ook de zoete en milde peper aroma’s van Kellogg’s Special K™ Paprika telkens weer! De Special K™ Sour Cream & Onion Cracker Crisps is een oude vertrouwde favoriet met een nieuwe twist. Op ieder moment van de dag zorgen deze tongstrelende smaken voor kleine geluksmomentjes voor jou en jouw vrienden of familie.

Op naar het chipsschap!

De nieuwe smakelijke snack van Kellogg Company is vanaf nu te vinden in het (chips)schap in de supermarkten in Nederland in verschillende formaten: zakken, multi-packs en grotere pakken om te delen met vrienden. Want genieten doe je samen! Iedere portie van 23g Kellogg’s Special KTM Cracker Crisps bevat 21 hapklare chipjes. Speciaal gemaakt om vrouwen te trakteren op geluksmomentjes en een overheerlijke snack; er kan nu ja tegen chips gezegd worden!

Lees ook:Warme Kelloggs
Lees ook:Gezonde snack: gedroogde cranberries
Lees ook:Ongezonde snack heeft grote aantrekkingskracht
Lees ook:Mannen komen 6 kilo aan tijdens zwangerschap vrouw
Lees ook:Meer suiker in voeding dan 25 jaar geleden

1 Reacties // Reageer

One thought on “60% minder vet, 100% meer genieten

  1. bianca

    dat er zoveel minder vet in zit ,
    zegt nog niets over de gezondheid.

    Daarbij heb je vetten nodig;
    “Wat gebeurt er als je te weinig vet eet?” dr Mary Enig

    goede vetten zijn; Olijfolie, extra viergine kokosolie (Niet de geurloze) vette vis, avocado,ongeroosterde noten en zaden, (gras)roomboter.

    Het moet toch smaken, dan worden er toch allerlei smaakjes toegevoegd!!

    plantaardige olie (transvetten),(gemodificeerd)maiszetmeel( suikers)Smaakversterkers, suiker, zoetstoffen, (teveel)zout, glucose stroop,(suikers) en de nodige koolhydraten.

    allen slecht voor de gezondheid en DIKMAKERS, dus laat u niet voor de gek houden met dit soort kreten!!, lees de ingredientenlijst.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>