Bizar: neparts liet gezonde vrouw opereren

BIG-registerEen neparts uit Huissen (Gelderland) heeft in China een kerngezonde Nederlandse vrouw laten opereren, nadat hij beweerde dat zij aan borstkanker zou lijden. Tijdens de ingrepen zouden ’kankerwerende matjes’ in haar borsten zijn aangebracht, meldt De Telegraaf.

De man, Fred Bisselink, voerde ook zelf enkele operaties uit aan haar hals. Daarnaast werd de vrouw een zogenoemde chemokuur toegediend. Ze moest Bisselink voor de behandelingen 150.000 euro betalen.

Dit blijkt uit de aangifte die het 65-jarige slachtoffer uit Arnhem eind vorige maand deed tegen Bisselink. Bisselink noemt zichzelf arts, heeft echter geen bevoegdheid en staat niet ingeschreven in het zogeheten BIG-register. Het Openbaar Ministerie is een onderzoek gestart in samenwerking met de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Lees ook:Fraude bij Kankerbestrijding blijkt omvangrijker
Lees ook:Anorexia-patiënte dubbel bedrogen
Lees ook:Tweede slachtoffer ziekte Creutzfeld -Jakob
Lees ook:‘Ziektekostenpremie kan tot wel 482 euro stijgen’
Lees ook:Mexicaanse griepepidemie is bijna voorbij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>