Neparts ontglipte aan Inspectie

grapNepdokter Fred B. uit Huissen, die donderdag voor de rechter werd gesleept door een vrouw die hij in China voor 60.000 euro aan haar gezonde borsten liet opereren, liet al jaren een spoor van ellende achter. Dat blijkt uit getuigenissen van ex-patiënten die zich bij De Telegraaf gemeld hebben, schrijft de krant.

Justitie is pas zeer recent een onderzoek begonnen naar B. Ex-medewerkers zouden vorig jaar al bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg melding hebben gemaakt dat hun baas zich onterecht uitgeeft voor arts. Die heeft daarop geen actie ondernomen.

Een weduwe van een uitbehandelde leukemiepatiënt zegt dat zij ruim 170.000 euro aan B. heeft betaald voor enkele chemokuren in een ziekenhuis in Bangkok, waar haar man uiteindelijk kwam te overlijden. Een deel van het geld moest zij contant overhandigen.

bron: De Telegraaf

Lees ook:Zwangere vrouw krijgt 260.000 euro voor dreiging met ontslag
Lees ook:Groot aantal stoppers door rookverbod
Lees ook:Chronisch zieken slecht behandeld door werkgevers
Lees ook:Excuses AMC aan weduwe huisarts
Lees ook:Bizar: neparts liet gezonde vrouw opereren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>