Raymond van Barneveld is 25 kilo afgevallen

fotoDartkoning Raymond van Barneveld heeft alle redenen om te lachen. Het darten verloopt soepeltjes en hij is in de afgelopen periode maar liefst 25 kilo afgevallen. Verder voelt hij zich zo gezond als een vis en is hij lekker aan het trainen voor een aantal belangrijke darttoernooien.

Als professioneel darter ga je vaak op reis. Je stapt vliegtuig in en vliegtuig uit. Afvallen is dan best lastig, omdat je vaak uit eten gaat. Maar het is Raymond gelukt om in een korte periode van een paar maanden tijd maar liefst 25 kilo schoon aan de haak te verliezen. Aan gezondheid.blog laat hij weten: “ik voel me prima. Ik ben van XXXXL naar maatje XXL gegaan. Ik let op mijn koolhydraten en ’s avonds na het avondeten probeer ik niet meer te snacken. In principe weten we het allemaal hoe je af kunt vallen. Het is gewoon een kwestie van je gezonde verstand gebruiken.”

Gen5

Raymond zit lekker in zijn vel, omdat hij afgevallen is, maar ook vanwege het feit dat hij zich op en top gezond voelt. Op de vraag wat hij doet om zijn gezondheid te bewaken, antwoord hij het volgende: “Sinds anderhalve jaar slik ik Gen5 druppels, dat is een uniek mineralencomplex met daarin onder andere silicium.” Raymond heeft de druppels in het verleden aangeboden gekregen via Rob Koch, de rechterhand van Gen5 eigenaar de heer Lammert de Man, omdat men op de hoogte was van zijn Diabetes. Raymond laat weten dat hij zijn Diabetes beter onder controle heeft onder andere door het gebruik van Gen5. “Het is veel stabieler nu en dat komt natuurlijk ook doordat ik ben afgevallen.”

De dartkoning gebruikt de druppels dagelijks in zijn thee. “Elke morgen tien druppels in een kopje thee en ik kan je zeggen dat ik al anderhalf jaar niet meer ziek ben. Ik word niet verkouden, ik krijg geen griep en ik heb geen last van een verstopte neus. Voorheen had ik dat wel, omdat ik juist zoveel reis.” Volgens de dartkampioen is iedereen met kwaaltjes zoals hoofdpijn, acne, diabetes, psoriasis, ontstekingen, verminderde weerstand en andere kwalen gebaat bij het gebruiken van de Gen5 druppels. “De eerste drie maanden merkte ik niks van het slikken en na zes maanden ook niet. Totdat ik het negen maanden slikte en me opeens af vroeg, wanneer voelde ik me niet lekker of ziek? Eigenlijk helemaal niet meer. Om me heen zie ik zoveel mensen die last hebben van griep en andere kwaaltjes en ik heb eigenlijk nooit ergens last van.”

Momenteel is Raymond flink aan het trainen. “Op 20 juli speel ik The World Matchplay in Blackpool en in augustus ga ik naar Singapore, Perth en Sydney om te darten.”

gen5

Lees ook:Voller haar, gezondere nagels en een betere weerstand?
Lees ook:Dikste man ter wereld 200 kilo afgevallen
Lees ook:Afvallen doe je NU met Emile Ratelband
Lees ook:Diabetes mogelijk te genezen met extreem dieet
Lees ook:In topconditie dankzij Gen5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>