Voller haar, gezondere nagels en een betere weerstand?

db76oqw[1]Als redacteur van een populaire blog over Gezondheid en Welzijn krijg ik regelmatig kansen om producten te testen die je gezondheid beloven te bevorderen.

Momenteel ben ik bezig met het testen van een aantal producten te weten GEN5 Health, GEN5 Collagenator & Maca capsules. Al deze producten zijn uniek en bevatten als hoofdbestanddeel opneembare Silicium. Ik ben hiermee begonnen op advies van een bekende Nederlander te weten Raymond van Barneveld. Hij slikt de druppels van GEN5, een uniek mineralencomplex, al jaren en voelt zich nooit ziek.

Raymond vertelde mij: “Ik zie in de dartwereld ook veel mensen om me heen die verkouden zijn en niezen. Ik heb daar nooit last van. Voel me echt goed dankzij GEN5.”

Zelf heb ik regelmatig last van verkoudheden en voorhoofdholte-onstekingen. Ook ben ik niet tevreden over de conditie van mijn nagels en haren. Nagels breken af en mijn haren worden dunner :(  Bij het lezen van de informatie op de site van GEN5 en het onderhouden van contact met Rob Koch, een woordvoerder van het bedrijf, raakte ik steeds enthousiaster. Inmiddels heb ik de producten in huis en ben ik begonnen met de druppels van GEN5 Health.

Elke dag begin ik met een 1/4 glas water en daarin los ik vier druppels op.

Ik ga jullie van tijd tot tijd op de hoogte houden hoe ik me hierbij voel en of mijn weerstand verbetert, so stay tuned!

Meer info:

Ieder mens krijgt ondanks een evenwichtige gezonde voeding een tekort aan bepaalde mineralen naarmate men ouder wordt. Dit komt omdat er niet meer voldoende van deze spoorelementen in de Europese bodem voorkomen. Hierdoor bevatten groenten, fruit, vlees en zuivelproducten tegenwoordig te weinig van deze belangrijke stoffen. Mits dit tekort wordt gecompenseerd zal dit onvermijdelijk leiden

tot ernstige gezondheidsproblemen.
 
De gepatenteerde Gen5 formule bestaat uit zes zeer belangrijke, sterk geconcentreerde en 100% opneembare, biologische mineralen. Lees meer over de unieke samenstelling van Gen5
 
Gen5 heeft door de uitgebalanceerde samenstelling een positief effect op het gehele lichaam. Zo maakt het o.a. het beendergestel, de bloedvaten en spieren weer gezond, de nagels sterker en haar dikker. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van soepele gewrichten en sterke botten. Ook beïnvloedt Gen5 de kwaliteit en elasticiteit van de huid doordat het de aanmaak van collageen stimuleert.
 
Gen5 bevordert:
 
• Soepele gewrichten
• Stevige botten
• Krachtige spieren
• Mooie huid
• Sterke nagels
• Vol haar
• De weerstand
• Stressbestendigheid
• het vertragen van ouderdomsverschijnselen.
 
Voorkomen is beter dan genezen
Los van het feit dat Gen5 een herstellende werking heeft houdt dit unieke mineralen complex ook vele ziektes buiten de deur en/of vermindert het de kans op veel voorkomende ziektes.
Zo versterkt Selenium het immuunsysteem aanmerkelijk, voorkomt het infectieziekten en beschermt het tegen bepaalde ziekten van het hart en de bloedsomloop.
 
Zink is nodig voor de opbouw van spieren, botten, haren en huid.
 
Magnesium zorgt onder andere voor bloeddruk- en cholesterolverlaging en stimuleert de nieren.
 
 
Aanbevolen dosering
Neem één keer per dag (bij voorkeur ‘s ochtends) 4-5 druppels GEN5, mix deze met 1/4 glas water of sap (bij voorkeur sap) en drink het direct op.
 
25ml GEN5 (300 druppels) is toereikend voor circa 3 maanden.
 
 
 

Lees ook:Kickbokser Chris van Venrooij
Lees ook:Ingrid voelt zich super healthy sinds het gebruik van Gen5
Lees ook:Een gezond lijf dankzij Gen5
Lees ook:Glucosamine en collageen: wat is het verschil?
Lees ook:Raymond van Barneveld is 25 kilo afgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voller haar, gezondere nagels en een betere weerstand?

  1. Kahler

    Ik heb ook wat last van mijn haren. Zal het zeker proberen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>