Ingrid voelt zich super healthy sinds het gebruik van Gen5

 

Sinds een tijdje gebruik ik Gen5. Het zijn druppels die ik ‘s morgens op mijn nuchtere maag in neem. Ik doe dan vier druppeltjes in een glaasje water. Gen5 belooft je algehele gezondheid op te krikken.

Via via ben ik met meerdere mensen in contact gekomen die Gen5 gebruiken, waaronder Ingrid. Haar verhaal spreekt me erg aan en wil ik daarom graag met jullie delen. Ingrid voelt zich sinds het gebruik van de druppels enorm gezond en lekker in haar vel. Ze straalt dat ook uit, wat een sterkte, prachtige en gezonde vrouw.

In Gen5 zit Silicium. Silicium activeert weer alle belangrijke bouwstenen in het lichaam en zorgt dat het lichaam weer optimaal kan functioneren en werkt tevens preventief tegen ziektes en kwalen die het lichaam aanvallen.
Silicium is ook betrokken bij de verkalking van botten, het is een synergist van calcium en wordt in hoge concentraties aangetroffen in die delen van het bot waar verkalking plaatsvindt. Silicium heeft een gunstig effect bij o.a. Reuma, Artrose en botbreuken. Ik heb me laten vertellen dat het noodzakelijk is, en in het bijzonder na de leeftijd van 40 jaar, om dan een regelmatige aanvulling van silicium binnen te krijgen dat door het lichaam opgenomen kan worden omdat:

1. Silicium, zoals we ze terugvinden in de natuur, kan praktisch niet opgenomen worden door het lichaam
2. Het is bewezen dat silicium een essentieel element is voor ons lichaam (collageen, kraakbeen, bot en elastine)
3. Silicium is haast verdwenen uit onze moderne voeding.
4. De hoeveelheid silicium in ons lichaam wordt steeds minder naarmate we ouder worden
5. Het siliciumgehalte van ons bloed wordt voornamelijk bepaald door ons vermogen silicium op te nemen.

Ook al heeft men jarenlang gedacht dat Silicium als element te verwaarlozen was, wordt nu duidelijk dat silicium het eerste beschermingsschild van het lichaam vormt. Nu duidelijk is dat Silicium onmisbaar is voor het menselijk lichaam wordt ook duidelijk wat Gen5 kan betekenen voor mensen met lichamelijke klachten maar zeker niet onbelangrijk ook voor de gezonde mens waar ziektes wel op de loer liggen zonder dat men dit in de gaten heeft.

Basisvariant Gen5

Deze bevat alle belangrijke elementen van Gen5 zoals het onmisbare silicium. De gepatenteerde Gen5 formule bestaat uit 5 zeer belangrijke, sterk geconcentreerde en 100% opneembare, biologische mineralen. Gen5 heeft door de uitgebalanceerde samenstelling een positief effect op het gehele lichaam. Zo maakt het o.a. het beendergestel, de bloedvaten en spieren weer gezond, de nagels sterker en haar dikker. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van soepele gewrichten en sterke botten. Ook beïnvloedt Gen5 de kwaliteit en elasticiteit van de huid doordat het de aanmaak van collageen stimuleert.

Eén flesje Gen5 Health, 25 ml volstaat bij dagelijks gebruik voor ongeveer 2 tot 3 maanden. Gen5 op kamertemperatuur (15-25°C) en buiten de directe invloed van de zon bewaren.

Voor info:

www.gen5.eu/nl

 

Tel 077-7506527
[email protected]

Lees ook:Kickbokser Chris van Venrooij
Lees ook:Een gezond lijf dankzij Gen5
Lees ook:Gen5 na de nieuwjaarsduik
Lees ook:Gen5 belooft ‘n betere gezondheid
Lees ook:Mate van stress af te lezen aan het haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>