Gen5 na de nieuwjaarsduik

Maar liefst 10.000 mensen hebben vandaag op het strand van Scheveningen meegedaan aan de traditionele nieuwjaarsduik. Men dacht dat het best warm zou zijn, maar dat viel een beetje tegen. Het was 4 graden, het zeewater 7 graden en de gevoelstemperatuur min 1 graad, aldus de organisatie donderdag.

Ook op andere plaatsen in het land doken mensen het (zee)water in om het nieuwe jaar fris in te luiden, onder meer in Zandvoort, Wijk aan Zee en Den Bosch. In totaal deden er verdeeld over het land 50.000 mensen mee. Vorig jaar waren dat er 4000 minder.

De duik is in veel andere landen ook een traditie aan het worden. Zo wordt er op nieuwjaarsdag ook flink gedoken in Australië, Noorwegen en Curaçao.

Na zo’n duik kun je best een koutje vatten. Kleed je daarom warm aan de dagen erna & Neem extra vitamine C om je weerstand te boosten. Maar probeer vooral ook te beginnen met het dagelijks slikken van Gen5. Als je deze druppels dagelijks slikt, kun je verkoudheden ten alle tijden voorkomen / beperken.

Gen5 Health is een voedingssupplement met biologisch beschikbaar silicium. Het is speciaal ontwikkeld om de invloed van anorganisch kiezelzuur op verschillende gezondheidsproblemen te bestuderen, vooral bij ouderen. Maar je kunt het ook gebruiken voor kinderen, tieners en jongeren.

Silicium activeert weer alle belangrijke bouwstenen in het lichaam en zorgt dat het lichaam weer optimaal kan functioneren en werkt tevens preventief tegen ziektes en kwalen die het lichaam aanvallen.

Silicium is ook betrokken bij de verkalking van botten, het is een synergist van calcium en wordt in hoge concentraties aangetroffen in die delen van het bot waar verkalking plaatsvindt. Silicium heeft een gunstig effect bij o.a. Reuma, Artrose en botbreuken.

Het is noodzakelijk, en in het bijzonder na de leeftijd van 40 jaar, een regelmatige aanvulling van silicium te krijgen dat door het lichaam opgenomen kan worden omdat:
1. Silicium, zoals we ze terugvinden in de natuur, kan praktisch niet opgenomen worden door het lichaam
2. Het is bewezen dat silicium een essentieel element is voor ons lichaam (collageen, kraakbeen, bot en elastine)
3. Silicium is haast verdwenen uit onze moderne voeding.
4. Bovendien vermindert de hoeveelheid silicium in ons lichaam te snel naargelang de leeftijd.
5. Het siliciumgehalte van ons bloed wordt voornamelijk bepaald door ons vermogen silicium op te nemen.

Het is heel moeilijk om het mineraal silicium te absorberen uit voeding, omdat siliciumverbindingen bestaan uit lange ketens. Toch kan een speciale samenstelling worden geabsorbeerd door ons lichaam, zijnde orthosiliciumzuur. Maar als gevolg van intensieve landbouw, is OSA verdwenen uit vrijwel alle bodems en grondwater. Er is hoop! In de afgelopen 10 jaar is er veel werk verricht om een nieuwe methode te ontwikkelen die helpt om OSA te bewaren, zodat we het kunnen consumeren. We noemen dit de zogenaamde gestabiliseerd OSA, die biologisch zeer actief is en vrijwel direct wordt opgenomen door het lichaam.

 

Lees ook:Ingrid voelt zich super healthy sinds het gebruik van Gen5
Lees ook:Kickbokser Chris van Venrooij
Lees ook:Een gezond lijf dankzij Gen5
Lees ook:Gen5 belooft ‘n betere gezondheid
Lees ook:Op 100 plaatsen kun je met nieuwjaar duiken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>