Schooljudo steunt Serious Request

foto

Het webcare team van Zilveren Kruis is onlangs een actie gestart om via social media geld in te zamelen voor het Schooljudo initiatief ‘Vallen voor Vrouwen’. De totale opbrengst die de judoka’s ophalen voor ‘Vallen voor Vrouwen’ komt ten goede aan 3FM Serious Request dat jaar in het teken staat van vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

€ 5,- naar Serious Request voor elke social media inzending ”vallen voor vrouwen’’ Het webcare team roept mensen op een originele foto of filmpje te maken waarop zij ‘vallen voor vrouwen’. Upload je foto of video op de Facebook pagina of Twitter van Zilveren Kruis, of twitter met #vallenvoorvrouwen #schooljudo  #raadendaad of @zilverenkruis Voor elke inzending op Facebook of Twitter van Zilveren Kruis doneert de verzekeraar € 5,- voor de actie ‘Vallen voor Vrouwen’ die door Schooljudo is opgezet. Tijdens de webcare actie komen bekende judoka’s het team een hart onder de riem steken. Op Twitter beantwoordt olympisch medaillewinnaar Ruben Houkes vragen over judo, bewegen en gezondheid in het algemeen. Iedereen kan 24 uur lang de actie volgen via een live video verbinding met het webcare team in Leiden op www.zk.nl/Blogvvv

Sporten en bewegen zijn belangrijk. Daar moet je vroeg mee beginnen. Het sterk en weerbaar maken van kinderen past in de visie van Zilveren Kruis Achmea op een gezonde leefstijl. Daarom is de zorgverzekeraar partner van Schooljudo en ondersteunt zij de actie ‘Vallen voor Vrouwen’

Lees ook:DJ verliest vijf kilo in ‘t Glazen Huis
Lees ook:Jongeren moeten zich beter wapenen tegen gehoorschade
Lees ook:‘Facebook en Twitter kunnen levens redden’
Lees ook:Hoeveel kennis hebben we eigenlijk over onze zorgpolis?
Lees ook:Wie doet er mee met de SuperFoodWeek?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>