Kijktip: ‘Heel Holland Zorgt’

Yes-R-WZW-300x200

Vanavond gaat het nieuwe SBS6 programma ‘Heel Holland Zorgt’ van start. Een leuk programma om te bekijken, want hierin ervaren Yes-R, Henny Huisman, Sebastiaan Labrie, Mirella van Markus,  Raymi Sambo en Anna-Alicia Sklias hoe ingrijpend, mooi en dankbaar het werk in de zorg en welzijn is. In het dagelijkse tv-programma is iedere dag het laatste nieuws te zien rond de Nationale Week van Zorg en Welzijn, met verrassende ontmoetingen en actuele reportages.

De BN’ers draaien één dag volop mee in een zorg-of welzijnsorganisatie. Zo ontmoet Sebastiaan Jos, een 25-jarige jongen met de beleving van een baby van 9 maanden oud. Steekt Mirella van Markus  haar handen uit de mouwen voor (jong) volwassenen met een psychische- en lichamelijke achtergrond bij zorgboerderij Trio Tardi. Rapper Yes-R neemt een kijkje in Rijssen bij de Alzheimer-huiskamer waar hij aan de slag gaat met de verzorging van dementerende ouderen en maakt Anna-Alicia Sklias kennis met Wim die dankzij een speciaal skelet weer voor even kan lopen!

‘Heel Holland Zorgt’ wordt uitgezonden tijdens de derde editie van de  Nationale Week van Zorg en Welzijn. De week loopt van 16 tot en met 21 maart en sluit op zaterdag af met een landelijke open dag. Met dit initiatief willen alle 16 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus aan heel Nederland laten zien hoe de zorg werkt. Het tv-programma wordt mede mogelijk gemaakt door: Pearle Opticiens, Schoonenberg, Well-Fair en Allin1MediaService die alle 1,4 miljoen medewerkers in zorg en welzijn een warm hart toe dragen.

 

Heel Holland Zorgt
Van maandag 16 t/m vrijdag 20 maart rond 16.00 uur en 00.30 uur. Weeksamenvatting op zondag 22 maart om 11.00 uur op SBS6.

Lees ook:Jandino Asporaat en Klaas van Kruistum zetten zich in voor de zorg
Lees ook:Ambassadeurs Dave Mantel, Anna-Alicia Sklias en Bridget Maasland laten zich 12 uur opsluiten
Lees ook:Maarten van der Weijden zet zich in voor de zorg
Lees ook:AVRO komt met programma over medische missers
Lees ook:Giel Beelen drinkt eigen urine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>