Laat je sportieve ik eens zien! #breakyourselfie

Selfies zijn leuk, maar meestal posten we selfies waarop we shinen. Reebok roept alle sporters in Nederland op om eens buiten je comfortzone treden. Tough fitness, oftewel rauw en écht trainen. Post eens een selfie waarop je je kapot zweet!!In onze door technologie gedomineerde wereld worden we overspoeld door gemanipuleerde beelden en perfecte selfies. Reebok eert de mensen die écht zijn. De mensen die hard en rauw trainen. Dit zijn de mensen voor wie fitness meer is dan trainen voor een mooi plaatje.

Voor deze mensen betekent fitness namelijk trainen voor een gezonder lichaam, een gezondere geest én spirit. Dankzij fitness worden ze een betere, sterkere versie van zichzelf.

Een uitdaging om na te denken wat schoonheid nou echt is en een aanmoediging om fitness enthousiasts te rebelleren tegen de perfecte fitness-selfies. Durf eens een selfie te posten die laat zien wat hard, écht hard trainen doet met je looks #breakyourselfie.

Voor iedereen die écht hard wil trainen heeft Reebok de perfecte gear, stijlvol en bovenal functioneel. Speciaal ontworpen om het lichaam aan te vullen en te supporten tijdens iedere workout; fitness gear to go beyond your comfortzone!

Lees ook:Kunstenares bedreigd na het posten van menstruatie-selfie
Lees ook:Gezond: thuis fitnessen met Carlos Lens
Lees ook:Cool we krijgen een fitness4daagse
Lees ook:Een opgewekt humeur door rustig hardlopen
Lees ook:R.I.P. Bodybuildinggoeroe Joe Weider

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>