Say whaaaat? Straks worden we nog gezond dankzij Gordon!

Knipsel

Gordon lijkt een heel gezondheidsimperium om hem heen te creëren. Ik vind het ge-wel-dig! Zo is vandaag namelijk bekend geworden dat hij dit najaar met een tweede boek op de proppen komt. Zijn eerste boek draagt de titel ”De Liefde, gids voor het gebroken hart” , dat stamt uit 2010 en daarin praat hij over de liefde en geeft de zanger tips en adviezen voor mensen die in liefdesnood zitten.

Dit najaar komt hij met een “gezond kookboek” met de volgende titel: BLUSHING Receptenboek ‘Ik ben niet van suiker! Het boek verschijnt in het najaar en wordt uitgegeven door uitgeverij Splint Media B.V. uit Hilversum.

Het kookboek van Gordon bevat gerechten, ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon. De run op een gezonde ‘way of life’ is volgens de zanger een enorme rage geworden. Het succes van zijn healthy koffiesalon Blushing in Blaricum is mede bepalend voor het feit dat de zanger zijn populaire gerechten aan het papier gaat toevertrouwen.

Op 1 augustus wordt bovendien zijn tweede BLUSHING zaak geopend aan de Paulus Potterstraat in Amsterdam.

Lees ook:Oudjes krijgen ‘n kerstcadeau van Gordon
Lees ook:Bespaar met Jamie
Lees ook:Jamie Oliver komt met boek vol gezonde recepten
Lees ook:Gezonder leven dankzij Ellemieke
Lees ook:Gezonder worden met hulp van Gordon en andere BN-ers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>