Aanstaande vrijdag blijft Nederland massaal in bed liggen

Knipsel

Woensdag 26 april. Nederlanders die op Koningsdag iets te diep in het glaasje hebben gekeken kunnen de dag erna met een gerust hart in bed blijven liggen. Matt Sleeps lanceert namelijk een Smoesjes Generator die het mogelijk maakt om met één muisklik een kant-en-klaar smoesje te versturen naar je baas.

Op de website is een ruime keuze aan volledig uitgeschreven smoesjes die met één muisklik in een e-mail worden klaargezet om te e-mailen naar baas, leraar, vriend of vriendin.

Over de geloofwaardigheid hoeven de deelnemers zich geen zorgen te maken. Via de website is het mogelijk om direct een e-mail, met foto in de bijlage als bewijs, naar de baas te sturen. Voor personen die zich liever persoonlijk per telefoon afmelden zijn er geluidsfragmenten toegevoegd om het gesprek wat extra kracht bij te zetten. Met bijvoorbeeld het geluid van een tandartsboor of de stem van de NS wordt het potentiële telefoongesprek aan de baas geloofwaardig gemaakt.

De oprichter van het matrassenmerk Matt Sleeps Joep Verbunt: “Onze klanten houden ervan om zo lang mogelijk in bed te blijven, alleen denkt hun omgeving daar niet altijd hetzelfde over. Met de Smoesjes Generator maken we het makkelijker om langer te genieten van je bed. Zeker op de dag na Koningsdag willen mensen graag nog wat langer uitslapen of zelfs de hele dag niet meer uit bed komen”. Daarom zijn er op de Smoesjes Generator website twee categorieën smoesjes te vinden: ‘ik ben iets later’ of “ik kom vandaag niet”. Naast de bekende smoesjes als een bezoekje aan de tandarts, voedselvergiftiging en vaststaan in de file, is het ook mogelijk om je baas om de tuin te leiden door hem te vertellen dat je waterbed is gesprongen of dat je enige schone kleren nog in de droogtrommel zitten.

De Smoesjes Generator is niet alleen geschikt voor de dag na Koningsdag maar voor elke afspraak die met een goed excuus dient te worden afgezegd: bij de release van een nieuw seizoen van een favoriete serie, bij ernstig liefdesverdriet of tijdens de verjaardag van een saaie collega. De Smoesjes Generator is vanaf vandaag het gehele jaar door te gebruiken via www.mattsleeps.com/smoesjes

 

Lees ook:Lekker snurken dankzij slaapzender
Lees ook:Zwangere vrouw krijgt 260.000 euro voor dreiging met ontslag
Lees ook:Wat staat de zorg in 2012 te wachten?
Lees ook:Slechte baas desastreus voor gezondheid en prestaties
Lees ook:Reumapatiëntenbond stopt ermee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>