Slaap je slecht? Ga voor een Tailormade Pillow

kussen

Slaap je slecht? Ben je al bekend met de hoofdkussens van Tailormade Pillow?

Dit merk heeft tijdens de World Index Fair in Dubai twee prestigieuze design awards gewonnen. Tijdens een gala-avond in het Palazzo Versace heeft Van der Hilst BV de prijzen in de categorieën Best Residential Product Design en Best Technology Product Design in ontvangst mogen nemen.

Een tailormade pillow staat voor 100% maatwerk en belooft je een goede nachtrust.

Tailormade Pillow is een hoofdkussen dat volledig op maat wordt gemaakt middels een gerobotiseerde 3D-freed. Dankzij een nauwkeurige 3D-scan biedt Tailormade Pillow als eerste hoofdkussen ter wereld ondersteuning voor de nek in álle ligposities. Het persoonlijk op maat gemaakte hoofdkussen is wereldwijd verkrijgbaar vanaf $ 4.995,-. Speciaal voor de World Index Fair heeft Van der Hilst BV het duurste hoofdkussen ter wereld gemaakt: met een 24 karaats gouden sloop en een 22,5 karaat grote saffier, met 6 diamanten ingelegd in een gouden omhulsel als ritsluiting.

Over Tailormade Pillow
Tailormade Pillow is een merk van Van der Hilst BV, opgericht door de Nederlandse fysiotherapeut Thijs van der Hilst. Het geavanceerde hoofdkussen is een aanvulling op een reeks van innovatieve kussens die Van der Hilst sinds 2002 heeft ontwikkeld met slaapspecialisten, artsen en hightech ingenieurs. De combinatie van uitgekiende technieken en traditioneel vakmanschap maken Tailormade Pillow het meest innovatieve en persoonlijke hoofdkussen ooit gemaakt. De internationale pers heeft de afgelopen tijd uitgebreid aandacht gehad voor dit bijzondere product.

Lees ook:Koop een hoofdkussen en doneer één Heart Pillow
Lees ook:Borstkankerpatiënten gebaat bij Heart Pillows
Lees ook:Wat is het gezondste voedsel?
Lees ook:Koning onder de tandenstokers: TePe EasyPick ™
Lees ook:Delfts condoom wint Design Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>