Gezond knabbelen bij The Poké Bar in Den Haag

Knipsel

Poké bowls zijn hot! En gezond! Dat is dus twee vliegen in één klap. The Poké bowls barren rijzen uit paddestoelen uit de Nederlandse grond.In de nieuwe foodhal MingleMush nabij Den Haag Centraal Station heeft The Poké Bar haar deuren geopend. Uniek bij The Poké Bar is dat je er niet alleen Poké bowls met koude ingrediënten kunt eten, maar ook met warme. Ook zijn er sushi burrito’s.

Het unieke concept biedt Poké liefhebbers uit Den Haag en omstreken de mogelijkheid om kwalitatieve Poké bowls te eten. Klanten hebben ruime keuze uit de signature bowls, zoals de Classic Tuna Poké en de Classic Salmon Poké. Ook is er de mogelijkheid om een bowl naar eigen smaak te maken. Hierbij kiest de klant zelf een basis als salade of sushi rijst, proteïne als vis of vlees, vier groenten, een sausje en twee toppings. Het warme ingrediënt waarvoor gekozen kan worden is Ebi Tempura, oftewel gefrituurde garnaal. Ook zijn er genoeg vegetarische mogelijkheden, bijvoorbeeld door tofu te kiezen. Bij The Poké Bar kun je naast de bekende variant op een bedje van rijst ook kiezen voor een Poké salade, met nacho chips of gerold in een sushi burrito. Alle varianten zijn te bestellen als medium en large.

De oprichters Su Fang en Li-xiang zijn neven van elkaar en beiden opgegroeid in de omgeving van Den Haag. Samen reisden ze de wereld over, waarbij ze het Poké concept regelmatig tegenkwamen. Tijdens een vakantie in New York zagen ze hoe makkelijk, gezond en ongelooflijk lekker Poké bowls zijn. In Nederland hadden de neven trek in een goede Poké, maar het concept bestond hier toen nog niet. Zo is het idee om The Poké Bar te openen ontstaan. Vanaf nu kan iedereen voor hun heerlijke Poké bowls, sushi Poké en burrito’s terecht bij The Poké Bar.

The Poké Bar is vanaf nu geopend in de nieuwe foodhal MingleMush in Den Haag. Kom snel proeven en deel je Poké Photo met de hashtag #ThePokéBar. Elke week wordt er een foto uitgekozen voor de Wall of Poké.

Foto : Instagram.com/citystyleguide

Lees ook:Lekker gezond: salades
Lees ook:Zilvervliesrijst verlaagt risico op diabetes
Lees ook:Uit de trein; even je medicijnen ophalen
Lees ook:5 Gezonde lunches voor lange autoritten & vakanties
Lees ook:Wat mag je eten als je zwanger bent?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>