Meisje overwint drie keer kanker


De 7-jarige Chloe Harrison heeft in korte tijd drie keer de slopende ziekte kanker overwonnen. Het Engelse meisje met de donkere bruine ogen vocht tot voor kort nog voor haar leven.


Twee jaar geleden hadden de doktoren haar min of meer opgegeven. Drie keer verbaasde het vechtlustige meisje haar doktoren door er bovenop te komen. Ze overwon tumoren in een nier, maag en longen.

Chloe is zelfs zo goed hersteld dat de doktoren verwachten dat de ziekte niet meer terugkomt, zo blijkt uit een verhaal in de Daily Mail. Haar moeder Debra zegt dat Chloe nooit opgaf, niet klaagde en moediger was dan de rest van haar familie. Het kleine meisje onderging vier zware levensreddende operaties.

De lijdensweg begon in 2003 toen ze klaagde over krampen. De dokter dacht eerst aan asthma. Chloe ging daarna snel achteruit. Uiteindelijk ontdekte een specialist een gezwel zo groot als een meloen rond haar nier. Binnen een jaar sloeg de gevreesde ziekte opnieuw toe. De dokter gaf het meisje uit Wales nog geen twaalf maanden meer. Uiteindelijk is Chloe na de jongste operatie genezen verklaard.

Bron: CQ-link.com

Lees ook:Meisje (13) ‘zwanger’ van tumor van 5 kilo
Lees ook:Opnieuw gezond Brits meisje (6) overleden aan Mexicaanse griep
Lees ook:Getekend voor het leven dankzij navelpiercing
Lees ook:Artsen vinden vier nieren in lichaam tiener
Lees ook:Meisje (4) geneest van borstkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>