Jongetje (10) met gps opgespoord voor nieuw hart

Met behulp van het satellietsysteem gps heeft de politie in de Amerikaanse staat Pennsylvania een jongetje opgespoord dat op de wachtlijst stond voor een nieuw hart. Op het moment dat er voor hem een hart beschikbaar kwam, was de 10-jarige John Paul May met zijn moeder bij een concert in Slippery Rock.

Het ziekenhuis probeerde de moeder te bellen op haar mobiele telefoon, maar die had zij uitgezet. Vervolgens riep het ziekenhuis de hulp in van de politie.

Toen de telefoon van de moeder eenmaal met de gps was gelokaliseerd in Slippery Rock, zijn agenten op zoek gegaan naar het tweetal. Een van de agenten liet het concert stilleggen en riep de naam van de moeder in het publiek. Toen ze haar hand opstak, kreeg zij te horen dat haar zoon in allerijl naar het ziekenhuis van Pittsburgh moest.

John, die een vernauwde kransslagader had, is inmiddels geopereerd. Volgens moeder May maakt hij het goed, dankzij de snelle actie van de agenten. ,,Als hij dit hart niet had gekregen, weet ik niet of hij lang genoeg had geleefd voordat het volgende hart beschikbaar was gekomen.’’

Bron: AD.nl 

Lees ook:Politie overbluft medisch personeel ziekenhuis
Lees ook:Vriend tipte politie over abortus
Lees ook:Zijn agenten te dik?
Lees ook:Baby komt stomdronken ter wereld
Lees ook:Moeder knuffelt dood verklaarde baby tot leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>