Moeder knuffelt dood verklaarde baby tot leven

Het is een miraculeus verhaal. En een verhaal waarbij je je afvraagt of artsen hier niet een mega fout hebben begaan. Een Australische vrouw heeft namelijk haar ‘dode’ baby weer tot leven gewekt door het jongetje gedurende 2 uur te knuffelen. Ofwel, dat jongetje had nooit dood verklaard mogen worden.

Moeder Kate Ogg beviel in maart van dit jaar na 27 weken zwangerschap van haar tweeling. Deze week vertelde ze voor het eerst haar wonderlijke verhaal op de Australische televisie.

Dochter Emily maakte na de bevalling het goed, maar zoontje Jamie ademde niet. Zeker 20 minuten waren de artsen met hem bezig, toen ze hem uiteindelijk dood verklaarden.

Kate en haar man David kregen een laatste kans om afscheid te nemen van Jamie. Twee uur lang knuffelden ze hem en vertelden ze hem hoeveel ze van hem hielden en dat ze hem niet wilden laten gaan. En toen gebeurde er een wonder. Het jongetje begon te ademen!

‘Even later opende hij zijn ogen. Het was een wonder. Toen strekte hij zijn hand uit en greep mijn vinger’, vertelde de hevig geëmotioneerde moeder op de Australische televisie.

De dokter bleef maar met zijn hoofd schudden en riep uit: ‘Ik kan het niet geloven. Ik kan het niet geloven!’

Jamie en Emily maken het inmiddels goed.

Zo zie je maar, wonderen bestaan dus toch!

Bron: Daily Mail

Lees ook:Gewelddadige spellen….zijn niet echt gezond
Lees ook:Buitenbaarmoederlijke zwangerschap voldragen
Lees ook:Vader en dochter krijgen sámen een kind
Lees ook:Jongetje (10) met gps opgespoord voor nieuw hart
Lees ook:Hoogbejaarde (94) rondt studie medicijnen af

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moeder knuffelt dood verklaarde baby tot leven

  1. marjolijn

    dit is dus een typisch voorbeeld van artsen die denken dat ze weten waar ze mee bezig zijn maar uiteindelijk fout zitten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>