Stormloop op anti-cellulitis onderbroek

Fraai is ie zeker niet, maar dat zijn anti-cellulitisonderbroeken nooit. En toch vechten Britse vrouwen elkaar letterlijk de winkel uit om een exemplaar in handen te krijgen van de Scala anti-cellulite underwear. Het zou wetenschappelijk bewezen zijn dat hij je slanker maakt.

En daar zien de Britse vrouwen natuurlijk wel wat in! Ze renden afgelopen week dan ook massaal naar het grootwarenhuis John Lewis voor de wonderonderbroek.

De onderbroek kost ongeveer 30 euro en was binnen mum van tijd uitverkocht. De eerste lading onderbroeken die in mei in de winkels lagen, was ook al binnen de kortste keren uitverkocht. Om de duizenden vrouwen die met lege handen achterbleven tegemoet te komen, bestelde de fabrikant 40.000 extra exemplaren.

Maar ook die zijn nu enkel nog via onder meer eBay verkrijgbaar. Uiteraard voor meer dan het dubbele van de oorspronkelijke prijs.

Maar hoe werkt de broek nou? In de stof van het ondergoed zitten kristallen die warm worden bij contact met de huid. De warmte stimuleert de circulatie in klassieke probleemgebieden als de dijen, billen en buik. Ook zorgt de warmte ervoor dat vetcellen ‘smelten’ tot een vloeistof, die vervolgens via de lever wordt afgevoerd.

Van de 50 vrouwen die de wonderonderbroek minimaal 30 dagen gedurende 6 uur per dag hadden gedragen, zei 82% dat zij duidelijk minder cellulitis hadden. De effecten zijn na 12 maanden nog merkbaar als je tijdens het dragen op je voeding let en regelmatig sport.

Bron: Daily Express

Lees ook:Vet keert na liposuctie binnen 1 jaar weer terug
Lees ook:Lang leve de dikke dijen!
Lees ook:Vet op de billen helemaal niet zo slecht!
Lees ook:‘Extra vitamine D voor mensen met bleke huid’
Lees ook:Eén op de zes mobieltjes bevat sporen van poep

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Stormloop op anti-cellulitis onderbroek

  1. Janneke

    Ben ik blij dat ik 1 van de gelukkige ben die in Nederland woon en de scala broek gewoon via de web site heb kunnen bestellen.
    http://www.scalaeurope.nl

    Voor vrouwen die het product ook willen hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>