Baanbrekend: thuis naar je baby kijken met een babyscanner

Je bent zwanger en wil alles over je baby weten. Hoe cool is het dan om zelf thuis naar je ongeboren kindje te kunnen kijken? Dat kan tegenwoordig! Babywatcher is ‘s werelds eerste baby echo scanner voor thuisgebruik (ultrasound scanner).

Met Babywatcher kunnen toekomstige mama’s zelf, gewoon lekker thuis op het bankje, naar hun ongeboren kindje(s) kijken tijdens de zwangerschap.

Pretecho’s

Verder kunnen zwangere vrouwen wanneer ze zelf willen, pretecho’s nemen van hun kindje en foto’s en films daarvan delen op social media. Dat is toch werkelijk een droom die uitkomt… mocht je momenteel zwanger zijn.

Dankzij de Babywatcher kunnen aanstaande ouders de zwangerschap intensiever beleven. Bovendien is het fijn en leuk om beelden van het ongeboren kindje te kunnen delen met je naasten.

Easy

De compacte scanner is eenvoudig in gebruik en kan snel en gemakkelijk aangesloten worden aan de eigen laptop of PC. Babywatcher is ook volstrekt veilig en valt ruim binnen alle veiligheidsnormen.

Babywatcher kan online of via retail en babyspeciaalzaken op weekbasis worden gehuurd en wordt gratis thuis geleverd en weer opgehaald(2), vanaf medio 2015.

Lees ook:Zwanger worden? Download de Mama Apps iPad App
Lees ook:35 onmisbare apps in 1 voor mama’s (to be)
Lees ook:Zwangere vrouwen moeten worden ingeënt tegen kinkhoest
Lees ook:Advies om kans op zwangerschap te vergroten
Lees ook:Baby beter af met sportieve moeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>