Antirokengoeroe Allen Carr heeft longkanker


Uitgesproken Allan Carr, die wereldwijd miljoenen mensen van het roken heeft afgeholpen met zijn Easyway-methode, heeft longkanker.

De 73-jarige Carr rookte tot zijn 50ste dagelijks 100 sigaretten. Met zijn manier om zijn verslaving te overwinnen heeft Carr een imperium opgebouwd met ruim 70 klinieken in 30 landen. Vorig jaar werden daar 45.000 mensen behandeld.

De woordvoerder weet niet of de ziekte is terug te voeren op de 100-per-dag-verslaving van vroeger. "Carr heeft sindsdien in menig rokerig zaaltje zijn verhaal gedaan." Carr zelf ziet zijn ziekte als een nieuwe aansporing om mensen van het roken af te helpen.

Bron: rtlnieuws.nl

Lees ook:Anti-rooktherapeut Allen Carr overleden
Lees ook:Roken: het is bijna nooit te laat om te stoppen
Lees ook:Laagste aantal rokers ooit in Nederland
Lees ook:Groot onderzoek naar effect verslavingspil
Lees ook:Rokers stellen het stoppen uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Antirokengoeroe Allen Carr heeft longkanker

  1. Lies Van der Veken

    Aan de rokers die van hun verslaving vanaf willen: Laat jullie vooral niet ontmoedigen door dit bericht! Ik ben nu 5 jaar gestopt na het lezen van het boek van Carr. Het is nooit te laat om te stoppen. Vergeet niet dat deze man jarenlang zéér veel gerookt heeft. Als hij niet vroeger gestopt was, had hij waarschijnlijk járen geleden al kanker gekregen of nog erger…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>