Goedkope zorgverzekering voor ‘onthouders’


Rook je niet? Drink je niet? Of eet je geen vlees? Dan kun je straks in aanmerking komen voor een goedkope zorgverzekering. Initiatiefnemer van de speciale polissen is Koffeman, pr-man van de SP en brein achter de adoptie-acties voor kippen en appelbomen.

Koffeman zegt nu contact te hebben met grote zorgverzekeraars die deze doelgroepen zorgpolissen met tien procent premiekorting willen bieden, de maximale toegestane korting voor collectieve contracten.

Eeen advertentie van Vegapolis in het blad van de Nederlandse Vegetariërsbond, dat eerder deze week verscheen, heeft al honderden reacties opgeleverd. Kofferman gaat ook werven onder de leden van Wakker Dier. Beide organisaties mogen rekenen op een deel van de premie-inkomsten.

Koffeman is niet bang dat mensen zich opgeven die wel vlees eten, roken of drinken. Ze voelen zich volgens hem vast niet aangesproken door de polisvoorwaarden.

Bron: huisartsvandaag.nl

Lees ook:Eet smakelijk: poepbacterie in barbecuepakketten
Lees ook:Goed bezig: we eten minder vlees
Lees ook:Pas op voor bacteriën in vis uit Azië
Lees ook:We eten minder vlees
Lees ook:‘Plofkip blijft stuntkip’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>