Televisie bracht vrouw op idee van borstoperatie


De 21-jarige vrouw uit Amsterdam die deze week in Utrecht overleed na een borstreconstructie was een gezonde, sportieve meid. Dat heeft haar vriend gisteren verklaard.

,,We horen over een aantal weken pas wat er precies is gebeurd", zegt de man, die niet met zijn naam in De Telegraaf wil. ,,Ze sportte vijf keer in de week en woog 54 kilo. Een mooi gewicht." Hij en de familie van het meisje waren tegen de borstreconstructie en de liposuctiebehandeling die ze gelijktijdig onderging. ,,We hebben haar meermaals gevraagd het niet te doen. "

Volgens hen was ze op het idee gekomen door de massale aandacht voor een perfect lichaam op beurzen en in televisieprogramma's als 'Extreme make over' en 'Make me beautiful'.

,,Op de beurzen word je overspoeld met aanbiedingen voor borstoperaties en andere onnodige behandelingen'', zegt hij. ,,Wij willen andere meiden, die hier gevoelig voor zijn, waarschuwen hier niet in mee te gaan."

Het slachtoffer werd maandag geopereerd in privékliniek Medisch Centrum Biltstraat (MCB) in Utrecht. Het centrum verhuurde de operatieruimte aan Aestheticare- klinieken. Bij de vrouw werd eerst op diverse plaatsen vet afgezogen en vervolgens een borstreconstructie uitgevoerd.

Kort voor het einde van de operatie werd ze onwel en is zij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waar zij kort na aankomst is overleden.

Bron: telegraaf.nl 

Lees ook:Vrouw dood na liposuctie
Lees ook:Ziekenhuis zette lipo-chirurg eruit
Lees ook:Oogontsteking door mascara
Lees ook:Bizar: neparts liet gezonde vrouw opereren
Lees ook:Facelift van 15.000 pond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>