Plastisch chirurg Van Onselen opnieuw onder vuur

Die Edwin van Onselen toch! Wat weet die man zich toch keer op keer in de nesten te werken! Precies een jaar nadat een 21-jarige patiënte van hem een paar dagen na een cosmetische operatie overleed, is de plastisch chirurg opnieuw in opspraak geraakt.

Ditmaal wordt Van Onselen van oplichting beschuldigd. Een 45-jarige ex-patiënte uit de Achterhoek verdenkt hem ervan dat hij haar duizenden euro’s heeft laten betalen voor plastische ingrepen aan haar gezicht die hij helemaal niet uitvoerde.

Dat nieuws brengt het Algemeen Dagblad vandaag. De vrouw, die niet met naam genoemd wil worden, heeft de hulp ingeroepen van professor dr. Berend van der Lei, hoogleraar plastische chirurgie in Groningen.

Hij stelt in een vertrouwelijk patiëntenverslag, dat in het bezit is van het AD, dat er bij de vrouw geen littekens te zien zijn die aantonen dat er een zogenoemde klassieke facelift en halslift zijn uitgevoerd. En dat was wel de bedoeling. Dat is ook waar mevrouw bijna 19.000 euro voor heeft neergeteld.

Bovendien zijn er na een oogcorrectie complicaties opgetreden, waardoor de vrouw nu – naar eigen zeggen – met ‘hondenogen’ zit opgescheept. Ze durft nauwelijks nog buiten te komen.

Misschien dat deze man nu eindelijk eens gestopt kan worden, voordat hij nog meer leed veroorzaakt.

Bron: AD.nl

Lees ook:Plastisch chirurg verdacht in liposuctiezaak
Lees ook:Ziekenhuis zette lipo-chirurg eruit
Lees ook:Chirurg verloor al eerder patiënte
Lees ook:Chirurg Van Onselen niet vervolgd voor dood vrouw (21)
Lees ook:OM onderzoekt privékliniek na dood patiënte

1 Reacties // Reageer

One thought on “Plastisch chirurg Van Onselen opnieuw onder vuur

  1. loes

    die vrouw is Betsy van de B. Ik heb over haar gelezen in het blad psychologie.daar staat ze gewoon met naam en toenaam in en nu ineens onherkenbaar? Ik weet niet wat er allemaal aan de hand is hier maar er moet nou eens goed onderzoek gedaan worden naar de arts maar ook naar de beweringen in de pers. Wat weten we nou van de vorige keer? Is hij schuldig? Daaarrrr hoor je de pers niet over en nu? Waarom ontvangt deze arts Netwerk en werkt ze daarna de deur uit? We missen een hoop info hier om een reeel beeld te krijgen. we zullen zien

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Plastisch chirurg verdacht in liposuctiezaak | Gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>