Moedermelk te koop


Een vrouw die het zonde vindt niets te doen met haar moedermelk, heeft de voedzame vloeistof te koop aangeboden via de krant.  

De 22-jarige Amerikaanse Martha Heller plaatste een advertentie in The Gazette. Ze biedt 3 liter van haar moedermelk aan voor 200 dollar. Dat levert dus nog een aardige verdienste op ook! Heller zegt dat haar vrieskist uitpuilt sinds ze in augustus moedermelk begon af te tappen. Haar vier maanden oude dochtertje weigert uit de fles te drinken.  

De jonge moeder doneert al aan de Moedermelkbank van de Universiteit van Iowa, maar de melk die ze te koop aanbiedt had ze al afgetapt voordat ze door de screening ging en kan niet aangeboden worden.  

Heller heeft voordat ze de advertentie plaatste uitgezocht of er in Iowa wetten zijn over de verkoop van moedermelk, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid bevestigt dat er geen wet is die de verkoop van
moedermelk verbiedt, al ontraadt hij het wel.  

Overigens heeft Heller nog geen serieuze reacties gehad op de advertentie.

Lees ook:Onderzoek naar verschil moedermelk en de fles
Lees ook:De moedermelkbank keert terug in Nederland
Lees ook:Nederlandse nieren te koop aangeboden via internet
Lees ook:Brit drinkt moedermelk in de strijd tegen kanker
Lees ook:Baby te koop! (op internet)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>