Nederlandse nieren te koop aangeboden via internet

De financiële crisis drijft sommige mensen zo tot wanhoop dat ze via internetsites als Marktplaats en Speurders een van hun nieren te koop aanbieden voor tienduizenden euro’s. Volgens het Algemeen Dagblad is dat de afgelopen maanden zeker 24 keer gebeurd.

De bedragen die worden gevraagd, lopen uiteen van €50.000 tot €80.000. Het verkopen van organen is strafbaar; er staat een gevangenisstraf op van maximaal een jaar.

Het AD kwam achter de zaak toen een alleenstaande moeder een advertentie in de krant plaatste waarin ze haar nier te koop aan biedt. Hoewel het angstzweet bij haar uitbreekt als ze eraan denkt dat ze onder het mes moet, besloot ze vanwege torenhoge schulden toch tot deze noodgreep over te gaan.

Overigens lijkt het animo voor een nier via internet niet groot. De aanbieders die het AD gesproken heeft, hebben allemaal nog geen reactie gehad.

Volgens Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting geeft het groeiende aanbod van internetnieren aan hoe groot het orgaantekort is. ‘Patiënten wachten ruim 4 jaar op een nieuwe nier. Er staan duizenden mensen op de wachtlijst en er is nog een verborgen wachtlijst van duizenden die dialyseren. Mensen in geldnood weten dat. Dus krijg je zulke praktijken.’

Internethandel in nieren is onwenselijk, omdat daardoor de kans bestaat dat nieren alleen bij rijke mensen terechtkomen of dat het geld bij malafide tussenpersonen terechtkomt. Een mogelijk oplossing is om orgaandonoren een vaste vergoeding te geven.

Professor Hoitsma, hoogleraar orgaantransplantatie en -donatie van het UMC St. Radboud in Nijmegen is er voorstander van dat de overheid donoren een vast bedrag van bijvoorbeeld €50.000 geeft voor een nier. ‘Dat is nog altijd minder dan één jaar dialyseren kost: 75.000 euro.’

Daarmee sluit je echter niet uit dat mensen enkel een nier afstaan vanwege het geld. De vraag is of je dat moet willen.

De Raad voor de Volksgezondheid stelde eerder voor om donoren de rest van hun leven gratis te verzekeren voor ziektekosten. De Nierstichting is van mening dat het afstaan van een nier belangeloos moet gebeuren. Oostrom: ‘Geld kan mensen afschrikken.’

Lees ook:Hoogleraar: Geef nierdonor 50.000 euro
Lees ook:Betalen voor een nier blijft uit den boze
Lees ook:Wachtlijst voor orgaantransplantatie neemt iets af
Lees ook:Friese ‘engel’ schenkt Puttense Adrie een nieuwe nier
Lees ook:Eicellen weggeven voor korting op ivf-behandeling

59 Reacties // Reageer

59 thoughts on “Nederlandse nieren te koop aangeboden via internet

 1. nieuweniernu

  De heer Tom Oostrom (€ 10.000 per maand) is de nieuwe directeur van de Nierstichting. Hij liep jaren mee met ex-directeur Paul Beerkens (toen 15.000 euro per maand)Als de Nierstichting wil is het tekort aan donornieren binnen een jaar opgelost met behulp van het buitenland of door de minister maximaal onder druk te zetten. De belangen houden dat echter tegen. De jaarcollectie van 20 miljoen droogt dan ook op.De eeuwige wachtlijst voor nieren en de jaarlijkse dood van 200 wachtlijstpatienten is voor hen de gouden kip!

  Er is er maar één om nierpatienten te redden: Nieuwe Nier NU. Hoe? Door niet bang te zijn voor koop/verkoop.Zie de website.

    /   Reply  / 
 2. johan van wissen

  nier af staan voor geld ja waarom niet ik zelf woon in buiten land en moet een operatie onder gaan deze operatie kost veel geld en daar ik in buitenland woon moet ik het uit eigen zak betalen en daar ik niet rijk geboren ben niet steel en niet corupt ben snapen julie het al dat heb ik niet want deze operatie kost ook 40.000 euro .
  en idereen hangt aan het leven goed mijn operatie is wat anders dan een nier ik moet 4 protezen laten zetten in me nek om dat die alle maal stuk zijn .
  dus waarom niet ruilen ik geef een nier en word aan me nek geopereert wel protezen en niet vast laten zetten want dan kan je ook niks meer doen en wel te verstaan door een arts die de weg weet en niet een die eens per jaar deze operatie uit voert
  zo kan dat ook opgelost worden ten slote doe ik het voor mijn gezondheid en voor de andere te helpen niet om geld er mee te verdienen

  johan

    /   Reply  / 
 3. Elly Fibro

  Ik zou graag een nier doneren maar wel voor geld. Dan kan ik mijn dochter in Zwitserland laten behandelen tegen Fibromyalgie.
  Ik heb zelf ook Fibro maar heb er mee leren leven, mijn dochter is net 19 jaar oud. Ze zou nog een lang en gelukkig leven moeten hebben i.p.v. alleen maar pijn en vermoeidheid!

    /   Reply  / 
  1. Lotte

   Met commercieel doeleind doneren, ontvangen en uitnemen is in nederland strafbaar. Het is in nederland dus nergens mogelijk want zelfs het ziekenhuis waar het gebeurt is strafbaar.

     /   Reply  / 
   1. Nieuwe Nier NU

    Maar, beste Lotte, de Nederlandse regering geeft weliswaar meer om regeltjes dan om 200 onnodig stervende nierpatiënten van de wachtlijst per jaar, maar over de grens van onze postzegel ligt dat geheel anders. En een Nederlander die zich in land X laat transplanteren met een gekochte nier, wordt in ieder Nederlands ziekenhuis WEL geholpen met de nazorg.

      /   Reply  / 
  2. Jeas

   Laten behandelen tegen fibromyalgie, daar hoeven mensen niet voor naar Zwitserland. De mensen die deze aandoening hebben moeten hier prima geholpen kunnen worden.

     /   Reply  / 
 4. Rob

  Ik zou graag een nier doneren maar wel voor geld. Dan Ben ik naar 27jaar uit de schulden En ik help ook nog iemand aders. Want van de schulden wordt je ook ziek.

    /   Reply  / 
 5. anita

  waar kan ik mijn nier laten doneren voor geld??

    /   Reply  / 
 6. Nieuwe Nier NU

  Maak s.v.p.contact via de website.Daar zie je ook een lijst met de medisch relevante eigenschappen van je nier (bloedgroep, rhesusfactor etc.).
  groet,

  Nieuwe Nier NU

    /   Reply  / 
 7. bella

  Ja ik wil ook graag direkt mij nier verkopen dan kan ik beter leven hebben allen als ik maar wist waar

    /   Reply  / 
  1. r

   ik weet waar ik doe het zelf ook binnekort

     /   Reply  / 
   1. Colette

    Kan me iemand zeggen waar ik een nier kan af staan

      /   Reply  / 
 8. Nieuwe Nier NU

  Bella, Anita en Rob, waarom melden jullie je niet via de website van Nieuwe Nier NU?

    /   Reply  / 
  1. bella

   Hi ik wil me gelijk melden maar weet ik niet welke website moet ik hebben en waar kan ik me melden .Ik heb wel een email gestuurd naar nieuwenier casema is dat voldoende ?Dank je wel

     /   Reply  / 
 9. bella

  Hierbij wil ik mij email toevoegen mischien is het makkelijk via email [email protected]

    /   Reply  / 
  1. doctor joshua

   Hello!

   Sparen het leven nu!
   Doneer uw organen en weefsels om een ​​leven nu redden. Veel patiënten zijn op de wachtlijst wereldwijd om een transplantatie te ontvangen. Je krijgt het voorrecht om een ​​leven nu sparen voor een financiële compensatie. Als je klaar bent dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden via e-mail: [email protected]
   Met vriendelijke groet

     /   Reply  / 
  2. Nieuwe Nier NU

   Beste Bella, meldt je via onze website, maar lees hem eerst. Er zit o.a. een vragenlijst in die je moet beantwoorden. Klik de blauwe kop “Nieuwe Nier NU” boven dit stukje aan en je bent er.

   Met groet van

   Nierpatientencollectief Nieuwe Nier NU

     /   Reply  / 
   1. Gio vlijter

    K verkoop de mijne

      /   Reply  / 
 10. doctor joshua

  Hello!

  Sparen het leven nu!
  Doneer uw organen en weefsels om een ​​leven nu redden. Veel patiënten zijn op de wachtlijst wereldwijd om een transplantatie te ontvangen. Je krijgt het voorrecht om een ​​leven nu sparen voor een financiële compensatie. Als je klaar bent dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden via e-mail: [email protected]
  Met vriendelijke groet

    /   Reply  / 
 11. Cardinal linus

  Wilt u uw nieren niet verder verkopen vanwege de financiële moeilijkheden, zoeken. Contact Vine Medische voor de verkoop van uw nieren en je krijgt de maximale voldoening die je nodig hebt.

  E-mail: [email protected]

    /   Reply  / 
 12. danny

  Ik wil graag mijn nier afstaan, maar ik wil der wel geld voor hebben.

    /   Reply  / 
 13. Adewale Hospital

  Welkom bij Adewale Ziekenhuis wilt u uw nieren of andere organen te verkopen als ja een aanvraag voor een verkoop van vandaag en je krijgt de maximale voldoening die je nodig hebt contact met mij opnemen via e-mail: [email protected]

    /   Reply  / 
 14. Melissa Graham

  Goede dag,

  Wilt u een nier te kopen of als u wilt uw nier te verkopen? Bent u
  Op zoek naar een mogelijkheid om je nier te verkopen voor geld te wijten
  financiële breken en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons op
  vandaag en wij bieden u een goed bedrag voor uw nieren. Mijn naam is
  Dr Melissa Graham’m een nefroloog Piramide Medical Center. onze
  kliniek is gespecialiseerd in de nier chirurgie en we zorgen ook voor de aankoop
  en niertransplantatie met levende een overeenkomstige donor.
  Wij zijn gevestigd in de Indische, Turkije, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië. Als je
  geïnteresseerd in het verkopen of kopen van nieren aarzel dan niet om
  contact met ons op via e-mail.

  E-mail: [email protected].

  Van harte.
  Dr. Melissa Graham.
  +2348074895482

    /   Reply  / 
 15. modA

  k wil mijn nier te verkopen …Wie gaat mij helpen?

    /   Reply  / 
 16. Mrs Maria Yaneth

  Groeten iedereen Ik wil dit medium gebruiken om Doctor Wayne Curl bedanken van Venkata specialist ziekenhuis india wiens ziekenhuis kocht mijn nier tegen het tarief $ 130,000USD het me betaald eerste helft betaling van $ 65.000 voor ze stuurden hun medisch expert te komen en pick me up uit Peru naar India broeders het ziekenhuis was degene die betaald voor mijn reiskosten en namen ze een goede verzorging van mij en behandelde me heel goed ik wens er is een plek waar ik kon laten zien al de rol in mijn lichaam waren de ene nier was het nemen van de uit mijn systeem ik zou moeten hechten aan de wond hebben afgerond en het doet geen pijn na de operatie was toen ze betaalden mij mijn saldo van $ 65.000 en vloog me terug naar mijn land peru.
  Ik ben inderdaad dankbaar Venkata Specialist Hospital voor het kopen van mijn nieren en het nemen van me weg van mijn financiële problemen nu ben ik gelukkig leven met mijn 2kids en we zijn blij.
  Hier is Venkata Specialist Hospital Contact [email protected] of Postbus 27 NewDelhi India of Tel No 919270170046 als u wilt uw eigen nier of orgaan te verkopen
  groeten
  Maria Yaneth Brando

    /   Reply  / 
 17. David

  Aangeboden nier van nederlandse man 33 jaar gezond 20.000 euro voor meer info even mailen [email protected] alleen mensen die een donor zoeken reageren aub geen zin in comentaar bvd

    /   Reply  / 
 18. peter

  Hallo

  Ik ben een gezonde jongeman van 43 nooit geen alcohol gedronken en wil bij deze mijn niet aanbieden wegens financiële problemen maar ook omdat ik een ander er mee help. Ik hoop op deze manier nog een aantal jaren door te kunnen zonder deurwaarders en gijzelingen voor verkeers boetes. Waar kan ik dit het beste doen

    /   Reply  / 
 19. Thea van der Rijk

  Hallo, ik ben een vrouw van 58 jaar en wil/moet een van mijn nieren verkpen om uit mijn financiele problemen te komen. Ik heb een totaalschuld van € 47.000,=.
  Ik rook en drink heel af en toe iets. Wie o wie weet hoe ik dit kan doen? heb max. € 50.000,= nodig….

    /   Reply  / 
 20. prins

  Ik bied ook 1 van mij nieren aan.
  Ik wil er wel geld voor hebben Max. 55.000 euro.
  Ik rook en drink niet en ben gezond!

    /   Reply  / 
 21. Ruter schotmeijer

  Waarom werkt de link niet zou graag 1 van mijn nieren doneren tegen een kleine vergoedding wie weet waar dat kan bvd ik heb bloedgroep o en ben gezonden nederlandse man van 33 jaar e-mailen mag ook [email protected]

    /   Reply  / 
 22. Layla

  Hallo,

  Mijn naam is layla en ben 21 jaar
  Ik ben gezond en jong!!
  en wil mijn nier verkopen prijs nader overeen te komen!
  Mocht iemand intresse hebben aarzel niet en mail naar!!
  [email protected]

  Hoop dat ik iemand blij kan maken een een nieuwe start kan geven.

    /   Reply  / 
 23. Ben

  Orgaanhandel is een win/win situatie. In Iran, waar de overheid zelfs mee betaald aan de aankoop van een donornier, zijn geen wachtlijsten voor niertransplantaties en is de prijs een fractie van de prijzen voor een nier op de zwarte markt. Overheden lopen hopeloos achter met hun wetgeving. http://transplantaties.blogspot.nl/

    /   Reply  / 
 24. Prins

  Hoi

  ik wil ook een nier afstaan,mijn bloedgroep is o positief.
  ik wil er wel geld voor hebben max 50,000 euro.

  ik rook en drink niet ben gezond

  mail me wanneer u interesse heeft?
  [email protected]

    /   Reply  / 
 25. m.k.alhamud

  Ik wil mijn nier te verkopen

    /   Reply  / 
 26. Dave Gray

  Hallo,

  Wilt u kopen of verkopen een nier? Dave Gray Hospital zullen u helpen. We gaan op orgel behandeling en ook de

  verkopen en kopen van de Nier van gezonde Levende donoren. Contacteer ons vandaag nog via e-mail:

  ([email protected]).

  Let op: internet zijn er veel mensen met verschillende motief, dus wees oprecht en eerlijk zijn we niet

  kind, dit is over het redden van levens van anderen.

  Frauduleuze wordt niet geaccepteerd aub.

  Management.

    /   Reply  / 
 27. Dr Jerry

  Wilt u een nier kopen of u wilt verkopen van uw nieren? Bent u
  op zoek naar een kans om te verkopen uw nier wegens kwaliteitverhouding
  financiële breken en u weet niet wat te doen, dan contact met ons op
  vandaag en we bieden u goed bedrag voor uw nieren. Mijn naam is
  Arts Jerry ben een heilig hart ziekenhuis LANTORO
  Onze
  kliniek is gespecialiseerd in de nier chirurgie en wij behandelen ook kopen
  en -transplantatie van nieren met een levende een overeenkomstige donor.
  Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, USA, Maleisië. Bent u
  geïnteresseerd in het verkopen of kopen van nier aarzel niet om te
  Neem contact op met ons via e-mail.

  E-mail: [email protected].

  Dr Jerry

    /   Reply  / 
 28. sertan

  Ik wil mijn nier te verkopen voor 40000.ik ben 33 jaar oud en gezond.

    /   Reply  / 
 29. dolph

  Goede dag. Het vinden van een nier donor of een patiënt die behoefte nier moeilijk en zelfs een donor waarvan nier past toe. Dus we zijn een organisatie van een groep agenten die helpen verbinden patiënten in nood van nieren en donoren samen. Dus om verbinding te maken met een donor vandaag mij bereiken op mijn emal adres [email protected]. Veel geluk en een goede gezondheid.

    /   Reply  / 
 30. Dr Davidson Robert

  Wenst u te verkopen uw nieren? zo ja weer terug naar ons nu via deze e-mail: [email protected]

    /   Reply  / 
 31. Dr Ken Jerome.

  Tav,
  Welkom bij SafeMedTrip- (Apollo Hospital)
  Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw nieren om al uw financiële probleem op te lossen, Welkom op SafeMedTrip. Wij bieden gratis, geen verplichting bijstand te verlenen aan internationale en lokale patiënten van wereldklasse medische behandeling in India te vinden. Wij zijn gespecialiseerd voor topklasse medische behandeling, zoals Heart Surgery, Cancer Care, spinale fusie chirurgie, sleeve gastrectomie operatie, en andere grote operaties. SafeMedTrip biedt op ongeëvenaarde kosten en kwaliteit voordelen Omdat het wereldklasse ziekenhuizen en wereldwijd opgeleid en ervaren chirurgen over elke specialiteit. Of u overweegt cervicale disc vervangende operatie, hersentumor chirurgie in India, hartklep vervangende operatie of behandeling van prostaatkanker in India, bieden wij ondersteuning en diensten om de zorg die u nodig te vergemakkelijken. nu contact met ons op via: [email protected] of bel hier voor Fast Response + 91-895-187-9870. Zodra u beslissen, helpen wij u appointments.Good geluk plannen.
  Groeten,
  Dr. Ken Jerome.

    /   Reply  / 
 32. Dr Ken Jerome.

  Tav,
  Welkom bij SafeMedTrip- (Apollo Hospital)
  Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw nieren om al uw financiële probleem op te lossen, Welkom op SafeMedTrip. Wij bieden gratis, geen verplichting bijstand te verlenen aan internationale en lokale patiënten van wereldklasse medische behandeling in India te vinden. Wij zijn gespecialiseerd voor topklasse medische behandeling, zoals Heart Surgery, Cancer Care, spinale fusie chirurgie, sleeve gastrectomie operatie, en andere grote operaties. SafeMedTrip biedt op ongeëvenaarde kosten en kwaliteit voordelen Omdat het wereldklasse ziekenhuizen en wereldwijd opgeleid en ervaren chirurgen over elke specialiteit. Of u overweegt cervicale disc vervangende operatie, hersentumor chirurgie in India, hartklep vervangende operatie of behandeling van prostaatkanker in India, bieden wij ondersteuning en diensten om de zorg die u nodig te vergemakkelijken. nu contact met ons op via: [email protected] of bel hier voor Fast Response + 91-895-187-9870. Zodra u beslissen, helpen wij u appointments.Good geluk plannen.
  Groeten,
  Dr. Ken Jerome…………

    /   Reply  / 
 33. Dr Jerry Thompson

  Geachte heer / mevrouw,
  Wilt u uw nier te verkopen? Bent u op zoek naar een manier om hun nieren verhouding behouden vanwege financiële leden op de verkoop en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons op en wij bieden u een goede bedrag voor uw nieren. Mijn naam is Dr. Jerry Thompson. Ben een phrenologist in UBTH specialist ziekenhuis. In ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier chirurgie en we hebben ook met het kopen en de transplantatie van de nieren om te gaan met een overeenkomstige donor. We zijn in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Maleisië. Bent u geïnteresseerd in de aankoop of verkoop zijn zijn nieren aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail contact: ([email protected])

    /   Reply  / 
 34. n.salehi

  Ik wil mijn nier te verkopen voor 40000.ik ben 53 jaar oud en gezond.

    /   Reply  / 
 35. Patricia

  Voor wie het aangaat. Wilt u uw nier te verkopen
  voor geld vandaag? Zo ja weet stuur ons een
  E_mail via: [email protected] of
  WhatsApp ons zodra u contact kan bellen:
  2348161241836 Dank u

    /   Reply  / 
 36. Dr KEHINDE BENEDICT

  Algemene kennisgeving,

  Dit is voor het grote publiek Man of Vrouw die gezond en 100% serieus in de verkoop van hun nieren moet dringend contact op te nemen “GENERAL medische ziekenhuis” Zoals we hebben veel patiënten die hier voor niertransplantatie te informeren, Bent u op zoek naar een gelegenheid om verkoop uw nier voor je geld als gevolg van financiële breken en wij zullen u 200,000.00 euro voor uw nier te bieden. Ons

  ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier Chirurgie / transplantatie en andere organen behandeling, we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een woon- en gezonde donor.

  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw nieren zijn Mijn naam is KEHINDE BENEDICT en aarzel niet om ons te contacteren via: E-mail: [email protected]

  Let op: internet zijn er een heleboel mensen met verschillende motief, dus wees oprecht en eerlijk we zijn geen kinderen, dit gaat over het redden van levens van anderen. Frauduleuze wordt niet alsjeblieft aanvaard. Beste wensen.

    /   Reply  / 
 37. Dr KEHINDE BENEDICT

  Algemene kennisgeving,

  Dit is voor het grote publiek Man of Vrouw die gezond en 100% serieus in de verkoop van hun nieren moet dringend contact op te nemen “GENERAL medische ziekenhuis” Zoals we hebben veel patiënten die hier voor niertransplantatie te informeren, Bent u op zoek naar een gelegenheid om verkoop uw nier voor je geld als gevolg van financiële breken en wij zullen u 200,000.00 euro voor uw nier te bieden. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier Chirurgie / transplantatie en andere organen behandeling, we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een woon- en gezonde donor.

  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw nieren zijn Mijn naam is Kehinde BENEDICTUS en aarzel niet om ons te contacteren via: E-mail: [email protected]

    /   Reply  / 
 38. [email protected]

  Algemene kennisgeving,

  Dit is de algemene openbare man of vrouw die gezond en 100% ernstig in de verkoop van hun nieren te informeren of kopen moet dringend contact met ons we veel hebben van patiënten die zijn hier voor niertransplantatie, bent u op zoek naar een kans om uw nier verkopen voor geld als gevolg van financiële pauze beneden en zal bieden wij u $210,000.00 USD voor uw nieren. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in operatie/niertransplantatie en de behandeling van andere orgel, we ook behandelen met het kopen en transplantatie van nieren een levens- en gezonde donor.

  Als u intresse in het verkopen van uw nieren of het kopen van mijn naam Dr KEHINDE BENEDICTUS is en aarzel dan niet om contact met ons via: E-mail: [email protected].

    /   Reply  / 
 39. Abdullah

  Haloo…
  Ik wil mijn nier te verkopen voor .ik ben 39 jaar oud en gezond
  Wie o wie weet hoe ik dit kan doen?
  mail me wanneer u interesse heeft?
  Email,[email protected]
  Whats app +31687658176

    /   Reply  / 
 40. Dr Wilson

  Irrua Specialist Hospital is dringend behoefte aan
  nierdonoren met toegekende bedrag van $
  48,000USD Geïnteresseerde personen moeten dan zo
  vriendelijk contact met ons op en je zal sterk worden
  beloond met dit bedrag. Alle e-mail moet naar onze
  e-mail worden gestuurd:
  [email protected] Let op: dit is
  over het redden van levens van others.No scammers
  please!

    /   Reply  / 
 41. Dr Mark Hunter

  Hello, My name is Dr. MARK HUNTER, ST JAMES HOSPITAL. I am a Nephrologist. I am contacting you to let you know that a 50 years old man from Delta state, Nigeria is in desperate need of a kidney donor. The donation of a huge sum of money has been made for him to get a kidney transplant. A donor is needed and his family is ready to give any donor 500,000 pounds to a serious donor to appreciate such a donor and not for selling a kidney due to financial problem. Please save the life of this man by giving one of your kidneys for him to be well again if possible. For more information, contact the email below via: [email protected]

    /   Reply  / 
 42. [email protected]

  Wilt u uw nier te verkopen? Of bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van financiële breken en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons op en wij zullen u goed bedrag te bieden voor uw nier. Mijn naam is (Doctor Elvis Whyte) ben een Phrenologist in ons ziekenhuis i gespecialiseerd in de nier chirurgie en we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een levende een overeenkomende donor.
  Contact E-mail

    /   Reply  / 
 43. dr raymond

  Hallo ik ben Adam Jose, ik ben uit Houston, Texas.And ben hier om dit goede nieuws aan de hele wereld te verspreiden over hoe ik heb mijn man back.I was gek toen mijn man me verliet voor een andere vrouw laatste twee maanden na één jaar van het huwelijk, dus ik was verwarren en zelfs denken aan het plegen van suicide.So een dag was ik gewoon surfen via Facebook en ik ontmoette een vriend die me aan Dr. Egodi de grote boodschapper om het orakel, dat hij te dienen, ik vertelde mijn probleem Dr Egodi over hoe mijn man liet me.He alleen zei tegen mij dat ik op de juiste plek gekomen waar ik zal krijgen van mijn hart wens zonder enige bijwerkingen effect.He vertelde me wat ik moet doen, na het gedaan was , in de komende 2 dagen, mijn man belde me op de telefoon en zei sorry voor het leven met mij voor nu en ook in de volgende week na mijn man me belde om te smeken om vergiffenis, ik werd genoemd in de school waar ik werk dat vrij ben, dat ik zou moeten hervatten met werk, ik ben zo blij en overweldigd dat ik moet vertellen aan de hele wereld over hoe Dr.Egodi helpen me mijn hart wens te verlenen. Als u enige vorm van hulp contact Dr.Egodi op het volgende e-mailadres. [[email protected] en krijg al uw probleem op te lossen. Geen probleem is te groot voor hem op te lossen. Neem contact met hem direct op: [[email protected] of [email protected]] en krijg je problemen op te lossen, zoals me.He wierpen zoveel spell zoals,
  (1) Als u uw ex terug wilt.
  (2) je een scheiding in je relatie nodig.
  (3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
  (4) U wilt vrouwen en mannen te lopen achter je aan.
  (5) Als u wilt een kind.
  (6) U wilt om rijk te worden.
  (7) U wilt uw man en vrouw te koppelen aan jou voor altijd te zijn.
  (8) Als u financiële hulp nodig.
  (9) Herbal zorg.
  (10) Je moet een spreuk om uw ziekte te genezen
  (11) Je moet een loterij spreuk, Je hebt geld nodig spell
  (12) Geestelijke bescherming
  Neem contact op met hem vandaag op: [[email protected]]

    /   Reply  / 
 44. Dr Alex Ogoke

  U wilt een nier- of als u wilt uw nier te verkopen kopen?
  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om zijn nier voor je geld te verkopen als gevolg van de financiële breken en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons op en zullen we een goede hoeveelheid geld te bieden voor zijn nier. Mijn naam is Dr. Alex een nefroloog aan het Universitair Ziekenhuis van de Universiteit van de Staat Delta in Nigeria (DELSUTH) .. Onze gespecialiseerde ziekenhuis nier chirurgie en zich ook bezighouden met de aankoop en niertransplantatie, bestaande uit een overeenkomstige donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië en het Verenigd Koninkrijk. Als u geïnteresseerd in het kopen of verkopen van nieren zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail. E-mail: [email protected]
  We wachten op uw dringende reactie

    /   Reply  / 
 45. Dr Mike

  U wilt een nier- of als u wilt uw nier te verkopen kopen?
  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om zijn nier voor je geld te verkopen als gevolg van de financiële breken en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons op en zullen we een goede hoeveelheid geld te bieden voor zijn nier. Mijn naam is Dr.Mike’m een nefroloog in het Braithwaite Memorial Hospital Specialist Nigeria (BMH) .. Onze gespecialiseerde ziekenhuis nier chirurgie en zich ook bezighouden met de aankoop en niertransplantatie, bestaande uit een overeenkomstige donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië en het Verenigd Koninkrijk. Als u geïnteresseerd in het kopen of verkopen van nieren zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail. E-mail: [email protected]
  We wachten op uw dringende reactie

    /   Reply  / 
 46. Dr Alex Ogoke

  U wilt een nier- of als u wilt uw nier te verkopen kopen?
  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om zijn nier voor je geld te verkopen als gevolg van de financiële breken en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons op en zullen we een goede hoeveelheid geld te bieden voor zijn nier. Mijn naam is Dr. Alex ogoke een nefroloog aan het Universitair Ziekenhuis van de Universiteit van de Staat Delta in Nigeria (DELSUTH) .. Onze gespecialiseerde ziekenhuis nier chirurgie en zich ook bezighouden met de aankoop en niertransplantatie, bestaande uit een overeenkomstige donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië en het Verenigd Koninkrijk. Als u geïnteresseerd in het kopen of verkopen van nieren zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail. E-mail: [email protected]
  We wachten op uw dringende reactie

    /   Reply  / 
 47. Dr Ahmed

  Hallo ik ben Dr Ahmed van de koninklijke ziekenhuis Obaname … Ik ben een specialist, ik kopen en verkopen nieren … niet verder kijken als wij zijn u graag van dienst om ervoor te zorgen dat uw moeder, vader en siblins de beste en geschikte nier voor hen … contact met ons op via; [email protected]

    /   Reply  / 
 48. Hanusi Pal

  Sie brauchen eine schnelle Business-Darlehen ?
  Sie benötigen einen gesicherten persönlichen Kredit ?
  Hier ist Ihre Chance , ein Darlehen zu einem Zinssatz von 2% zu erhalten.
  kontaktieren Sie unsere Vertreter E-Mail: [email protected]

    /   Reply  / 
 49. Dr Sarah

  Goede dag,

  U wilt een nier kopen of u wilt uw nier te verkopen? U bent op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van de financiële breken en je weet niet wat te doen, dus neem contact met ons vandaag en zullen wij u goed bedrag te bieden voor uw nieren. Mijn naam is Dr. Sarah Alex een nefroloog in UBTH Clinic Hospital. Onze kliniek is gespecialiseerd in de nier chirurgie en we ook te maken met het kopen en niertransplantatie met een levende een passende donor. Wij zijn gevestigd in de Indiase, Turkije, Nigeria, USA, Maleisië. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of het kopen van zijn nieren aarzel dan niet om contact met ons op via e-mail hieronder.
  [email protected]

  Groeten.
  Dr. Sarah Alex.

    /   Reply  / 
 50. dr raymond

  Geachte heer mevrouw,

  Wilt u uw nier te verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van financiële breken en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons vandaag en wij zullen u goed bedrag aanbieding voor uw nier. Mijn naam is Dr.Raymond. Ben een Phrenologist in UBTH Specialist Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier operaties en we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een overeenkomstige Donor. Wij zijn gevestigd in Spanje, UK, USA, Maleisië. Als u geïnteresseerd in het verkopen of kopen van zijn nieren aarzel dan niet om contact met ons op via e-mail: ([email protected] of [email protected])

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>